Ondernemingsrecht

Ondernemer zijn is uitdagend, maar niet altijd gemakkelijk. Wetgeving in het Nederlandse ondernemingsrecht is vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Gelukkig hebben we in dit rechtsgebied veel expertise opgebouwd en kunnen wij u uitstekend bijstaan.

Zakelijke conflicten

Wanneer u als ondernemer ergens tegen aanloopt waar u zelf niet uitkomt, kunnen onze specialisten u adviseren. Misschien komt een opdrachtgever gemaakte afspraken niet na, is er sprake van een aandeelhoudersgeschil, of dreigt er een faillissement. Bestaat voor u het risico van bestuurdersaansprakelijkheid?

Het kan ook zijn dat u wat meer wilt weten over de juridische consequenties van een bedrijfsovername, financieringsconstructies of juist geschillen met een financier of dat u hulp nodig heeft bij een incasso. Is alleen advies niet voldoende, dan staan we u uiteraard graag bij tijdens de juridische procedure.

Zakelijke support

Als ondernemer kunt u op zoek zijn naar zakelijke support. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn. Als het nodig is kunnen we in overleg met u specifieke externe deskundigheid inschakelen.

Contactgegevens Ondernemingsrecht:
Vestiging Utrecht
  • mr. Jaap Degenaar
Vestiging IJsselstein
  • mr.  Roland Reumkens

Laatste Ondernemingsrecht nieuws

Corona crisis en overmacht

Levering van producten Nu ten gevolge van de Corona-crisis vele overheden wereldwijd allerlei reis- en vervoersbeperkingen opleggen, hoeft het niet...

Lees meer