Ondernemingsrecht

Ondernemer zijn is uitdagend, maar niet altijd gemakkelijk. Wetgeving in het Nederlandse ondernemingsrecht is vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Gelukkig hebben we in dit rechtsgebied veel expertise opgebouwd en kunnen wij u uitstekend bijstaan.

Ondernemingsrecht advocaat bij zakelijke conflicten

Wanneer u als ondernemer ergens tegen aanloopt waar u zelf niet uitkomt, kunnen onze ondernemingsrecht specialisten u adviseren en u ondersteunen om een zakelijk conflict op te lossen. Misschien komt een opdrachtgever gemaakte afspraken niet na, is er sprake van een aandeelhoudersgeschil, of dreigt er een faillissement. Bestaat voor u het risico van bestuurdersaansprakelijkheid?

Het kan ook zijn dat u wat meer wilt weten over de juridische consequenties van een bedrijfsovername, financieringsconstructies of juist geschillen met een financier of dat u hulp nodig heeft bij een incasso. Is alleen advies niet voldoende, dan staan we u uiteraard graag bij tijdens de juridische procedure. Onze ondernemingsrecht advocaten staan voor u klaar.

Advocaat ondernemingsrecht voor zakelijke support

Als ondernemer kunt u op zoek zijn naar zakelijke support. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn met onze advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Als het nodig is kunnen we in overleg met u specifieke externe deskundigheid inschakelen. We staan onder andere voor u klaar als het gaat om vragen over:

Aansprakelijkheid

> Aansprakelijkheid bij VOF
> Aansprakelijkheid bij VOF en BV
> Bestuurdersaansprakelijkheid

Vertegenwoordiging

> Vertegenwoordiging van de BV

 

Bedrijfsstructuur 

> Afscheiden vermogen VOF
> Opzegging VOF
> Stem, stemrecht, besluit BV

Laatste Ondernemingsrecht nieuws​