Mr. J.T.A.M. (Charles) van Mierlo

Advocaat | Zwolle

Op onze vestiging in Zwolle bestaan onze cliënten voor 80% uit ondernemers uit de agrarische sector. Dit is logisch aangezien wij de taal spreken, de expertise in huis hebben en het werkveld kennen.

Charles van Mierlo werkt sinds 1999 op ons kantoor in Zwolle. Specialisatie: agrarisch recht en ruimtelijke ordening

Met mijn diploma rechten op zak heb ik eerst gewerkt bij agrarische ondernemersorganisatie LTO Noord. Ik wilde graag advocaat worden en heb mij bij Gresnigt & Van Kippersluis verder gespecialiseerd in het agrarische recht. Een passende keuze omdat ik ben opgegroeid op de boerderij. Hierdoor ben ik dagelijks bezig met wat ik leuk vind en waar ik goed in ben, het knokken voor mensen met juridische problemen in de agrarische sector.

Op de vestiging in Zwolle bestaan onze cliënten voor 80% uit ondernemers uit de agrarische sector. Dit is logisch aangezien wij hun taal spreken, de expertise in huis hebben en het werkveld kennen. Het is een zeer dynamische sector die vanwege regelgeving wordt geconfronteerd met steeds wisselende uitdagingen en problemen.

De grootste uitdaging is wanneer iemand iets voor elkaar wenst te krijgen waarvan de haalbaarheid niet op voorhand is gegeven. Als je een zaak dan tòch succesvol afrondt, kijk je daar met een positief gevoel op terug. Dankbare cliënten vergeten jou niet snel en dat geldt wederzijds.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? 

In de zoektocht naar een geschikte advocaat voor uw agragische probleem, is het belangrijk dat u kiest voor een specialist. Het is een ingewikkeld rechtsgebied.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Vereniging Agrarisch Recht
  • lid van de Vereniging voor Bouwrecht
  • lid van de Vereniging recht Advocaten
  • aspirant lid Vereniging Onteigeningsrecht Advocaten

Rechtsgebieden:

Charles van Mierlo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Agrarisch recht
  • Bestuursrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Charles van Mierlo