Mr. H.M. (Marten) van Eerten

Advocaat | Zwolle

Het is belangrijk bij het begin van een zaak de verwachtingen en de inschattingen duidelijk in kaart te brengen.

Marten van Eerten werkt sinds 1992 bij ons en is werkzaam in Zwolle. Specialisatie: vastgoed- en agrarisch recht

Als student heb ik behoorlijk wat uitzendbaantjes gehad en wat mij telkens weer opviel is dat je bij veel banen elke dag hetzelfde doet. Binnen de advocatuur ziet geen dag er hetzelfde uit en dat afwisselende karakter spreekt mij aan. In elke zaak kom je weer andere uitdagingen tegen, waardoor mijn intellectuele creativiteit van pas komt.

Wij zijn een kantoor met een brede basis, hierdoor heb ik veel verschillende zaken behandeld. Vanuit die basis heb ik mijzelf de afgelopen 25 jaar verder kunnen ontwikkelen en ben ik mij gaan specialiseren in het agrarisch recht èn in het vastgoedrecht.

Op zoek naar een geschikte advocaat? Wat mij betreft is het een absolute meerwaarde wanneer je een advocaat inschakelt die bekend is met de agrarische sector.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

De focus bij ons op kantoor ligt niet direct op het commerciële vlak en wij geven daarom zo nodig het advies om niet te gaan procederen. Het optimale belang van de cliënt staat altijd voorop.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht (VAR)
  • lid van de Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten (VARA)
  • lid van de Vereniging voor Vastgoed Juristen (VVJ)

Rechtsgebieden:

Marten van Eerten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Agrarisch Recht
  • Algemene praktijk
    • Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Marten van Eerten