Mr. J.J. (Jaap) Degenaar

Advocaat | Utrecht

Voor mij is de samenwerking met mijn cliënt belangrijk. Alleen dan bereik je een optimaal resultaat.

Jaap Degenaar is bij ons begonnen in 1980 en werkt op het kantoor in Utrecht. Specialisatie: ondernemingsrecht

Na mijn afstuderen ben ik direct bij Gresnigt & Van Kippersluis gaan werken. Het is een loyaal, toegankelijk kantoor. Wij hebben een prettige no-nonsense-mentaliteit en de onderlinge verhoudingen zijn goed.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten vinden we dat een beginnend advocaat in de algemene praktijk ervaring moet op doen. Op die manier kom je erachter welke rechtsgebieden je het beste liggen. Dan groei je vanzelf een bepaalde richting op, in mijn geval de kant van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en bouwrecht.

Voor mij is het belangrijk dat zowel mijn cliënt als ik het prettig vinden om samen te werken. Alleen dan bereik je het beste resultaat.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

Een advocaat vind je het beste via de informele weg. Hierdoor weet je vooraf beter met wie je gaat samenwerken.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht

  • lid van de Utrechtse Ondernemers Sociëteit

Rechtsgebieden:

Jaap Degenaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Jaap Degenaar