Werken bij GVK

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten biedt een professionele werkomgeving waarin vanuit drie locaties efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Met veel uitdaging en een grote mate van verantwoordelijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt de lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt dat we dicht bij onze cliënten staan. Zo bieden we optimaal juridisch advies.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is er altijd ruimte voor ambitieuze mensen met de juiste kwalificaties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je laten weten waarom jij de juiste persoon voor ons kantoor bent? Neem dan contact op. Als jij ervan overtuigd bent dat jij ons kantoor kunt versterken, nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren: word één van de betrokken professionals van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten!

Je kunt hiervoor contact opnemen met mr. Jaap Degenaar (tel 030 231 66 31) of stuur je motivatiebrief, curriculum vitae, eventuele stagebeoordeling en cijferlijst naar jjdegenaar@gvk-advocaten.nl

VACATURE: advocaat-stagiaire/medewerker voor onze agro- en vastgoedpraktijk

De functie
Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiaire/medewerker voor onze agro- en vastgoed praktijk in Zwolle. Je adviseert en procedeert in een gevarieerde civiele- en bestuursrechtelijke praktijk.
Onze vestiging in Zwolle is een gerenommeerde speler in de agro- en vastgoedmarkt.
Onze cliënten zijn met name nuchtere en hardwerkende ondernemers in het landelijk gebied.

Wie zoeken wij  
Jij bent gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus, slim en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder weet je van aanpakken. Bovendien ben je ondernemend en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Kennis van de agrarische sector is een pré maar is geen vereiste; wel affiniteit.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een niche praktijk,
  • Goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen,
  • Een werkomgeving in de Hanzestad Zwolle die open, collegiaal en stimulerend is,
  • Een goede balans tussen werk en privé,

Het kantoor
GVK is een solide advocatenkantoor met een 75 jarige historie met vestigingen in Utrecht, IJsselstein en Zwolle dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

De sollicitatie
Stuur jouw motivatie en CV voor 30 april 2021 naar Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten t.a.v. mr. J.T.A.M. van Mierlo, postbus 850, 8000 AW te Zwolle of jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl.

 Voor vragen kan je bellen met J.T.A.M. (Charles) van Mierlo, één van onze partners (085-2105750)

Datum: 9 maart 2021