Werken bij GVK

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten biedt een professionele werkomgeving waarin vanuit drie locaties efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Met veel uitdaging en een grote mate van verantwoordelijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt de lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt dat we dicht bij onze cliënten staan. Zo bieden we optimaal juridisch advies.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is er altijd ruimte voor ambitieuze mensen met de juiste kwalificaties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je laten weten waarom jij de juiste persoon voor ons kantoor bent? Neem dan contact op. Als jij ervan overtuigd bent dat jij ons kantoor kunt versterken, nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren: word één van de betrokken professionals van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten!

Je kunt hiervoor contact opnemen met mr. Jaap Degenaar (tel 030 231 66 31) of stuur je motivatiebrief, curriculum vitae, eventuele stagebeoordeling en cijferlijst naar jjdegenaar@gvk-advocaten.nl

Kom jij ons team familierecht en erfrecht versterken?

Wegens de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar:

een (gevorderde) advocaat-stagiaire én een advocaat-medewerker voor onze familierecht- en erfrechtpraktijk op de vestiging in IJsselstein.

Onze uitdagende praktijk betreft een combinatie van adviseren en procederen in familierechtelijke en erfrechtelijke kwesties. Onze sectie familierecht/ erfrecht bestaat momenteel uit vier gespecialiseerde advocaten waarvan er twee tevens scheidingsmediator zijn.

Wie zoeken wij?

Jij bent gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent initiatiefrijk, ambitieus, zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en je beschikt over een scherp analytisch vermogen. Daarnaast ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en om aan de verdere groei van ons kantoor bij te dragen

Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor.

 

Wat bieden wij?

–  een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een gevarieerde praktijk
–  goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden 
   waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen
–  een werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is
–  een goede balans tussen werk en privé, deels thuiswerken is bespreekbaar

Het kantoor

GVK is een solide advocatenkantoor met een 75-jarige historie met vestigingen in Utrecht, IJsselstein en Zwolle dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

De sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV vóór 17 februari 2023 aan Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, t.a.v. Tessa Luijten via e-mail: tadluijten@gvk-advocaten.nl.
Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Tessa Luijten of Marjan Tijseling via 030- 688 68 68

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.