Werken bij GVK

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten biedt een professionele werkomgeving waarin vanuit drie locaties efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Met veel uitdaging en een grote mate van verantwoordelijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt de lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt dat we dicht bij onze cliënten staan. Zo bieden we optimaal juridisch advies.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is er altijd ruimte voor ambitieuze mensen met de juiste kwalificaties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je laten weten waarom jij de juiste persoon voor ons kantoor bent? Neem dan contact op. Als jij ervan overtuigd bent dat jij ons kantoor kunt versterken, nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren: word één van de betrokken professionals van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten!

Je kunt hiervoor contact opnemen met mr. Marjan Tijseling (tel 030 231 66 31) of stuur je motivatiebrief, curriculum vitae, eventuele stagebeoordeling en cijferlijst naar mtijseling@gvk-advocaten.nl

Vacature  (gevorderde) advocaat-stagiaire of medewerker – Zwolle

Wij zijn op zoek naar een (gevorderde) advocaat-stagiaire of medewerker voor onze vestiging in Zwolle.

Onze cliëntenkring bestaat voor een belangrijk deel uit ondernemers in het landelijk gebied.
Wij hebben een gecombineerde advies- en procespraktijk. De meeste zaken die wij behandelen zijn civielrechtelijk van aard. Daarnaast doen wij ook bestuursrechtzaken.

Wie zoeken wij?

Jij bent gedreven om het beste resultaat voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus en slim. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Bovendien ben je ondernemend en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een gevarieerde praktijk,
  • Goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen,
  • Een werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is,
  • Een goede balans tussen werk en privé; deels thuiswerken is mogelijk.

Het kantoor

GVK is een solide, ruim 75 jaar oud, advocatenkantoor met vestigingen in Utrecht, IJsselstein en Zwolle dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

De sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV aan Gresnigt & Van Kippersluis, t.a.v. mr Charles van Mierlo, Grote Voort 247 (IJsseltoren C2), te 8041 BL Zwolle of naar jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl. Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kun je informatie inwinnen bij Charles van Mierlo telefoonnummer 085- 210 57 50.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.