Werken bij GVK

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten biedt een professionele werkomgeving waarin vanuit drie locaties efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Met veel uitdaging en een grote mate van verantwoordelijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt de lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt dat we dicht bij onze cliënten staan. Zo bieden we optimaal juridisch advies.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is er altijd ruimte voor ambitieuze mensen met de juiste kwalificaties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je laten weten waarom jij de juiste persoon voor ons kantoor bent? Neem dan contact op. Als jij ervan overtuigd bent dat jij ons kantoor kunt versterken, nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren: word één van de betrokken professionals van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten!

Je kunt hiervoor contact opnemen met mr. Jaap Degenaar (tel 030 231 66 31) of stuur je motivatiebrief, curriculum vitae, eventuele stagebeoordeling en cijferlijst naar jjdegenaar@gvk-advocaten.nlVACATURE: advocaat-stagiaire of juridisch medewerker voor onze agro- en vastgoedpraktijk in Zwolle

26 November 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende (gevorderde) advocaat-stagiaire en/of juridisch medewerker voor onze vestiging in Zwolle die bij voorkeur zowel civiel- als bestuursrechtelijk is afgestudeerd. Bovengemiddelde studieresultaten en kennis van de agrarische sector of affiniteit daarmee vormen een pré. Wij bieden een interessante werkomgeving in een gevarieerde civiel- en bestuursrechtelijke proces- en adviespraktijk. Je procedeert vanaf dag één in nauwe samenwerking met anderen in een praktijk waarin je zelden terug kunt vallen op routine. Iedere zaak is anders en vormt opnieuw een uitdaging die durf, enthousiasme, vasthoudendheid, intelligentie en inventiviteit vereist. 

Ben jij die vriendelijke, beslist intelligente jurist(e) die geen uitdaging te hoog gaat, zend dan je sollicitatiebrief aan Mr J.T.A.M. (Charles) van Mierlo, Postbus 850, 8000 AW te Zwolle of jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl, bij wie tevens telefonische informatie kan worden ingewonnen (085 – 210 57 50).

Bel desgewenst ook naar onze advocaat-medewerker Annemijn Dijkstra en vraag naar haar ervaringen en de aard van haar procespraktijk.