Vacature - advocaat-stagiaire en/of medewerker - vastgoedpraktijk - Zwolle

Wij zijn op zoek naar een (gevorderde) advocaat-stagiaire of medewerker voor onze vestiging in Zwolle.

Onze cliëntenkring bestaat voor een belangrijk deel uit ondernemers in het landelijk gebied.
Wij hebben een gecombineerde advies- en procespraktijk. De meeste zaken die wij behandelen zijn civielrechtelijk van aard. Daarnaast doen wij ook bestuursrechtzaken.

Wie zoeken wij?

Jij bent gedreven om het beste resultaat voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus en slim. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Bovendien ben je ondernemend en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een gevarieerde praktijk,
  • Goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen,
  • Een werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is,
  • Een goede balans tussen werk en privé; deels thuiswerken is mogelijk.

Het kantoor

GVK is een solide, ruim 75 jaar oud, advocatenkantoor met vestigingen in Utrecht, IJsselstein en Zwolle dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

De sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV aan Gresnigt & Van Kippersluis, t.a.v. mr Charles van Mierlo, Grote Voort 247 (IJsseltoren C2), te 8041 BL Zwolle of naar jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl. Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kun je informatie inwinnen bij Charles van Mierlo telefoonnummer 085- 210 57 50.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.