Ondernemingsrecht, Zakelijke conflicten en Zakelijke support

Ondernemer zijn is uitdagend, maar niet altijd gemakkelijk. Wetgeving in het Nederlandse ondernemingsrecht is vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Gelukkig hebben we in dit rechtsgebied veel expertise opgebouwd en kunnen wij u uitstekend bijstaan.

Zakelijk conflict oplossen

Wanneer u als ondernemer ergens tegen aanloopt waar u zelf niet uitkomt, kunnen onze specialisten in ondernemingsrecht u adviseren bij dergelijke zakelijke geschillen. Misschien komt een opdrachtgever gemaakte afspraken niet na, is er sprake van een aandeelhoudersgeschil, of dreigt er een faillissement. Bij elk zakelijk geschil kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook de partij zijn voor mediation bij zakelijke conflicten.

Bestaat voor u het risico van bestuurdersaansprakelijkheid?
Het kan ook zijn dat u wat meer wilt weten over de juridische consequenties van een bedrijfsovername, financieringsconstructies of juist geschillen met een financier of dat u hulp nodig heeft bij een incasso. Is alleen advies niet voldoende, dan staan we u uiteraard graag bij tijdens de juridische procedure.

Zakelijke support

Als ondernemer kunt u op zoek zijn naar zakelijke support. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn. Wij beantwoorden onder andere uw vragen betreffende vof aansprakelijkheid en de opzegging van een vof. Als het nodig is kunnen we in overleg met u specifieke externe deskundigheid inschakelen.

Aansprakelijkheid

> Aansprakelijkheid bij VOF en BV
> Bestuurdersaansprakelijkheid

Vertegenwoordiging

> Vertegenwoordiging van de BV

Bedrijfsstructuur

> Afscheiden vermogen VOF
> Stem, stemrecht, besluit BV