Onze reviews en beoordelingen

9.5

Opgevangen

Het moet benadrukt worden dat de medewerkers van GvK mij met mijn zaak zeer goed hebben opgevangen. Ondanks het feit dat de zaak in kwestie redelijk rechttoe-rechtaan was wat betreft het kwaad dat is geschiedt, heb ik ruim de tijd en ruimte gekregen om mijn verhaal te delen en samen een plan van aanpak te ontwikkelen. De communicatie en besprekingen gedurende de zaak waren van het hoogste niveau. Het eindresultaat was ondergeschikt aan het proces. Met zeer veel dankbaarheid en tevredenheid raad ik de services van GvK aan iedereen aan die een kromme waarheid recht wilt zetten.
- Nieuwegein - 13 april 2021

Naar alle tevredenheid geholpen

Erg goede ervaringen met de advocaten die mijn zaak succesvol hebben afgerond. Bij elke stap werd ik netjes op de hoogte gehouden en ze hebben alles gegeven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. En dat is 100% gelukt! Bedankt Beyhan en Roland voor alle hulp, deskundigheid en vertrouwen in mij.
- IJsselstein - 27 maart 2021

prettige samenwerking

Tijdens een uitdagende situatie is het fijn dat Marjan naast haar juridische expertise ook de nodige empathie laat zien. Ze denkt mee om naar praktische oplossingen te werken, vanuit het wetboek en wat past in mijn context.
- Prinsenbeek - 27 maart 2021

Deskundig, professioneel en betrokken

Myrthe heeft de informatie zich steeds snel eigen gemaakt en kon ons daardoor concreet en deskundig adviseren. Dat is natuurlijk ook de reden waarom je om advies vraagt, maar het is fijn als dat dan ook gebeurt. En dat was niet altijd binnen de 'normale ' kantoortijden. Het hielp ons zeker dat er vanuit een niet emotionele kant naar het dossier werd gekeken. Myrthe is deskundig en gaf daardoor ook adviezen waar we iets mee konden. We zijn blij dat Myrthe ons bijgestaan heeft in deze kwestie, en ondanks dat er geen face to face contact is geweest, hebben we zeker een 'goed' gevoel gehad bij Myrthe.
- Ijsselstein - 26 maart 2021

Heel fijn en deskundig geholpen!

Wij zijn heel fijn en deskundig geholpen door Myrthe, en hebben ook altijd het gevoel gehad dat ze heel betrokken was.
- Wieringerwerf - 25 maart 2021

Plezierig contact met goed resultaat

Het contact met advocaat Marten van Eerten was altijd plezierig. Dossier is adequaat opgepakt en resultaat is waar we op hoopten. Helemaal top.
- Blaricum - 9 maart 2021

Prima

Fijn contact en goed advies gekregen
- Pijnacker - 8 maart 2021

Goed geholpen door mr. Kaljee

Mr. Kaljee heeft mij uitstekend bijgestaan in mijn zaak. Ze is empatisch, proactief en zeer deskundig in haar vakgebied. met vriendelijke groet, Ozan Koktas
- Ijsselstein - 3 maart 2021

prima

prima geholpen en advies gehad zat kort op de zaak , snelle antwoord en wist wie je was als je belde
- mijdrecht - 3 maart 2021

Heel erg tevreden

Super fijn geholpen door Joske Kaljee en Maud Winthagen. Uitstekende betrokkenheid en advies. Heel fijn om ook persoonlijk gehoord te worden.
- Nieuwegein - 1 maart 2021

Wij zijn heel tevreden met u hulp met deze zaak.

Wij zijn heel tevreden met u hulp met deze zaak.
- Benschop - 19 februari 2021

Zeer goed en tevreden met het resultaat

Ik ben zeer tevreden en zal gvk advocaten zeker aanraden! Alle zaken zijn goed gecommuniceerd en ben ook zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - 5 februari 2021

Het vertrouwen waard

Gemoedelijk en ontspannen geregeld. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang vd scheiding
- Giessenburg - 1 februari 2021

Goed

Ondanks de corona ben ik goed en snel geholpen, en is alles van een Leie dakje gegaan
- IJsselstein - 28 januari 2021

Fijn en deskundig geholpen

Mw. Winthagen heeft mij met haar adviezen en kennis zeer prettig geholpen. A.g.v. Corona zal het een en ander langer geduurd hebben, maar al met al snelle afwikkeling van zaken.
- Lopik - 25 januari 2021

Uitstekende rechtshulp

Uitstekend geholpen door mevr Ozkaya met mijn zaak. Zaak is naar tevredenheid afgerond. Goed en duidelijk advies. Ben zeer tevreden over de werkzaamheden van mevr Ozkaya.
- IJsselstein - 21 januari 2021

Uitstekend

Voor kinder alimentatie! Goed geholpen door Joske.
- Ijsselstein - 12 januari 2021

Voelen en weten dat er een professionele basis is waar je goed mee kunt samenwerken.

Niets is zo vervelend wanneer je met zaken te maken krijgt en kennis van de wet voor nodig hebt terwijl je die kennis, tijd en energie niet hebt. Dan is het zo ontzettend fijn dat je kunt vertrouwen op professionele kennis, iemand die met je meedenkt en ook bereikbaar is. Korte lijntjes zijn fijn, zeker wanneer je niet al te veel nachten wakker wil liggen van een kwestie die dat niet waard, is maar dat toch met je doet. Iedereen heeft vast wel eens een keer in zijn leven hiermee te maken. In Myrthe de Haas hebben wij een fijne advocate gevonden die ons daarbij een degelijke basis heeft gegeven, oog heeft voor menselijkheid en ruimte geeft om eigen beslissingen weloverwogen te nemen.
- Utrecht - 5 januari 2021

Goede juridische kennis van zaken met daar een uitstekend persoonlijke betrokkenheid.

Zeer positief!!
- Schalkwijk - 31 december 2020

Prettige ervaring

Met spoed had ik een advocaat nodig en ik kon gelijk dezelfde dag terecht bij advocatenkantoor Gresnigt & van Kippersluis. Mevrouw Luijten heeft me zeer goed bijgestaan in een voor mij belangrijke zaak.
- Nieuwegein - 21 december 2020
56 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10