Onze reviews en beoordelingen

9.5

Deskundig, empathisch, betrokken

Helemaal goed!
- Woerden - 9 november 2023

Kundig, doortastend en klantvriendelijk

We hebben een zeer positieve ervaring met mevrouw Haas: ze was deskundig, zorgvuldig, trad doortastend op, werkte snel en communiceerde klantvriendelijk. We voelden meteen dat onze zaak in goede handen was en dit heeft ze tot het eind waargemaakt.
- Vleuten - 6 november 2023

het is heel goed

zëer goed
- utrecht - 3 november 2023

Zeer professioneel, kundig en vertrouwd

Ondanks dat ik werd bijgestaan met een toevoeging ben ik zeer kundig bijgestaan. Ik heb mij altijd als een volwaardige client behandeld gevoeld.
- Bilthoven - 27 oktober 2023

Geweldig

Ben zeer goed geholpen, ze handelt adequaat, Geen gedoe, deze zaak is heel snel afgehandeld, TOP Ben hier heel erg blij mee.
- De Bilt - 10 oktober 2023

uitstekend

ik heb het proces, als wel mij bijstaan van Mevrouw Reintjes zeer goed bevonden ik ben dus zeer tevreden over heel de gang van zaken dat het heeft geduurd,
- Oss - 10 oktober 2023

Met zeer goed advies mijn zaak behandeld.

Vanwege het niet na komen van een convanant advies gevraagt. Zeer deskundig naar gekeken en goed advies gekregen om tot een oplossing te komen.
- IJsselstein - 6 oktober 2023

Goed geholpen

Luisteren wat ik wil en denken met je mee. Ze regelde alles voor mij zodat niet constant er mee bezig moest zijn.
- Montfoort - 6 oktober 2023

Goed geholpen

Zeer tevreden
- UTRECHT - 5 oktober 2023

- CHAPEAU -

De zaak die ik bij uw kantoor heb neergelegd is voor MIJ een hele emotionele heftige gebeurtenis. Maar Mathilde heeft door haar fantastische deskundige en empathische hulp mij enorm geholpen op vele fronten. Zij is al haar afspraken nagekomen en was erg betrokken.
- Baarn - 3 oktober 2023

Mijn ervaring was zeer goed.

Mevrouw Reintjes wou me graag helpen en reageerde snel en was erg vriendelijk. Ook dacht ze goed mee aan de situatie en had ze mijn volle vertrouwen.
- Oudewater - 2 oktober 2023

Heel erg goed geholpen

Het kantoor is goed bereikbaar Goede dienstverlening Deskundigheid
- Amersfoort - 28 september 2023

Heel goed

Vriendelijk en altijd bereikbaar
- Ijsselstein - 11 september 2023

Duidelijk en vlot

Eerlijke duidelijk manier van communiceren. Goed bereikbaar en regelmatig update’s/overleg.
- Utrecht - 8 september 2023

Fijne en snelle communicatie,kundig .

Ik heb het als erg prettig ervaren,luisterend oor en erg snelle reactie via mail of telefoon.
- Vianen - 6 september 2023

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen in alle opzichten, professioneel, eerlijk en open. Ik zal zeer zeker jullie aanbevelen.
- Utrecht - 31 augustus 2023

zorgvuldig, adequaat, agrarische kennis en klantgericht

Beste Charles, We geven je niet alleen 5 sterren omdat het goed is afgerond maar vooral omdat je tot het eind toe er bovenop zat. Alles wat we stuurden las je met aandacht door en daar reageerde je op. Je sprak met onze andere adviseurs maar vertrouwde alleen op jezelf. Jij wilde weten dat het goed zat. Bovendien vonden we het erg prettig dat je altijd even kort overlegde of de zaken benoemde/herhaalde zodat we wisten wat er gaande was. Maar ook als mens voelden wij ons gekend en serieus genomen en geen nummer. Hartelijke dank voor jou en je team. Warme groet; namens de familie
- Nijverdal - 17 augustus 2023

Adequaat en kennis van zaken

Ik heb het kontakt gedurende zeker 1,5 jaar als prettig ervaren. Kennis van het erfrecht was er en er werd snel gereageerd op reacties van opdrachtgever en tegenpartij.
- Kockengen - 14 augustus 2023

Professionele advocaat kaljee

Ik ben echt blij en goed professionele advocaat mvr kaljee heeft naar mij goed geholpen en we hebben rechtzaak gewonnen door mijn advocaat mvr kaljee gr samir
- Bilthoven - 27 juli 2023

Doortastend, professioneel, maar bovenal empatisch!

Had het gevoel vast te lopen en heb hulp ingeschakeld bij het regelen van een nalatenschap, die uiteraard gepaard gaat met emoties en een stuk geschiedenis. Ik kon gelukkig al snel terecht en vond een luisterend oor, duidelijke communicatie met korte lijnen en - tegen mijn verwachting in - door het handelen van Myrthe een snel en positief resultaat.
- Utrecht - 22 juli 2023
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10