Onze reviews en beoordelingen

9.5

Goed contact

Omtrent contact kan ik alleen maar als uitstekend ervaren. Ook met de collega die de zaak heel even heeft over genomen.
- UTRECHT - 6 april 2022

Top

Mevrouw Kaljee Neemt de tijd voor je en luistert aandachtig naar je situatie en wensen.
- Hagestein - 6 april 2022

Ontzettend gehoord, gesteund, heel fijn!

Ik ben bijgestaan door Joske en Tessa. Mijn ervaring is zeer positief mede door het luisterende oor, juiste advies passend bij mij. Communicatie verliep vlot, snelle aktie en reactie. Er was een fijne betrokkenheid. Ik voelde mij gesteund!
- Leusden - 4 april 2022

Mijn ervaring was goed

Ik ben goed geholpen.
- IJsselstein - 31 maart 2022

Enorm goede ervaring

Mr. Lisanne Colombijn heeft mij enorm goed geholpen in een zaak tegen mijn werkgever. Het uiteindelijke eindresultaat is dat de zaak is gewonnen tegen mijn nu ex-werkgever. Wanneer er direct iets moest gebeuren werd er adequaat,snel,professioneel gereageerd richting de tegenpartij. Mr. Lisanne Colombijn heeft mij de juiste adviezen gegeven omtrent de aanpak, wat heeft geleid tot het winnen van de rechtszaak. Tijdens de rechtszitting heeft Mr. Lisanne Colombijn mij bijgestaan. Uiteindelijk hebben wij niet geschikt met de tegenpartij, wat de juiste beslissing was. Communicatie, deskundigheid, advies en betrokkenheid waren enorm goed. Ik kan iedereen Mr. Lisanne Colombijn aanbevelen.
- Utrecht - 21 maart 2022

Klantvriendelijk met oog voor belangen beide partijen

In een moeilijke situatie vanuit respect en betrokkenheid zakelijke afspraken maken.
- Zeist - 18 maart 2022

Zeer betrokken

Tijdens de hele procedure heb ik grote betrokkenheid gevoeld en dat was enorm helpend in een moeilijke periode. Het contact was heel prettig en duidelijk, afspraken waren helder en er werd goed meegedacht op alle vlakken. Van A tot Z ben ik prima begeleid.
- Utrecht - 16 maart 2022

Betrouwbaar, professioneel en kundig.

In een hele ingewikkelde situatie is dit advocatenkantoor van grote waarde geweest. Ze waren bereikbaar en beschikbaar, betrouwbaar in afspraken, zeer prettig in het contact, en hadden altijd snel een passend antwoord op al mijn juridische vragen waarbij er tevens mee werd gedacht over ‘het totale plaatje’.
- De Meern - 19 februari 2022

Uitstekend!

Zeer goede ervaring gehad, ik had het idee dat er vaart achter de opdracht zat. En omdat het me lijkt dat sommige opdrachten lastig en langzaam uit te voeren zijn in jullie werk vanwege de bureaucratie, vond ik dat dit erg goed was gegaan met een goed eindresultaat.
- IJsselstein - 18 februari 2022

Zeer kundig, behulpzaam en daadkrachtig

Wij zijn zeer tevreden op alle vlakken.
- Ijsselstein - 11 februari 2022

De beste advocaat die ik maar kon krijgen

Geen een moment heb ik getwijfeld aan mijn advocaat. Ze weet heel erg goed waarmee ze bezig is, ze is eerlijk, ze is een vechter, ze motiveert ze denkt met je mee!! Ik ben haar erg dankbaar hoe ze mij door het proces heen heeft begeleid. Top werk!! Ik zal dan ook iedereen aanraden om haar als advocaat te nemen! Ik zou zeggen, maak een afspraak en maak kennis met haar!
- Alphen aan den Rijn - 10 februari 2022

duidelijk, doelgericht, daadkrachtig

Bijgestaan bij beëindiging van een dienstverband. Duidelijk afspraken gemaakt, goed gecommuniceerd. Te bereiken resultaat met mij besproken en daarop een doelgerichte strategie bepaald. Door argumenten wederpartij daadkrachtig te pareren, uiteindelijke doel ook bereikt. In aanloop tot het betrekken van Gresnigt & van Kippersluis, veel stress ondervonden. Na het intake gesprek met mevrouw Özkaya viel een enorme last van mijn schouders. Met het bereiken van het in het vooruit gestelde doel is een 5-sterrenwaardering zeker op zijn plaats. Chapeau.
- IJsselstein - 30 december 2021

Fantastische service en bijstand

Wij hadden een conflict wat al jaren liep toen wij in contact kwamen met mw. Luijten. Dankzij haar en de bijstand van het kantoor hebben wij ons conflict na al die jaren goed kunnen afsluiten! Dit kantoor raden wij zeker aan als je zoekt naar goede advocaten en bijstand! Echt geweldige service!
- Ijsselstein - 23 december 2021

Zeer deskundig en betrokken advies

Het conflict is geeindigd in een situatie die voor beide partijen acceptabel is. Dit door een deskundige en zeer ervaren begeleiding van onze advocaat. Betrokkenheid in onze zaak was voor ons zeer waardevol.
- METEREN - 17 december 2021

Altijd goed en eerlijk en je behandel ons als klasse.

Goeie advocaat weet van wanten is ook super intelligent.
- Noordwijk ZH - 16 december 2021

prima

goede ervaring met deskundigheid
- lOPIK - 22 november 2021

Zeer deskundig en accuraat.

Ze heeft me advies gegeven bij een scheiding. Dit heeft ze zeer deskundig en accuraat gedaan. Schept snel orde in de chaos en reageert direct op je vragen. Ze is bovendien heel vriendelijk, ik kan haar iedereen aanbevelen.
- Almere - 19 oktober 2021

En goede en professionele kantoor!

Hele goede service en communicatie. Bij de eerste gesprek gelijk een klik en goed advies gekregen. Na 10 andere kantoren gebeld te hebben ben ik bij Gresnigt& van Kippersluis terecht gekomen. Snelle en vlotte afhandeling van de zaak. Heel erg te spreken over de dames Haas en Kaljee. Zeer tevreden en veel succes in de toekomst!
- Nieuwegein - 2 oktober 2021

Top advocate

Mevr. Colombijn stond ons goed bij. Ze reageerde altijd bijna direct op mijn vragen of verzoeken. Mevr. Colombijn geeft ook eerlijk advies. Ze kijkt naar wat haalbaar is en neemt in goed overleg actie. Kortom een top advocaat.
- Utrecht - 22 september 2021

Fijne open gesprekken.

Eerlijk advies en tot op bepaalde hoogte is jouw wil wet.
- Schoorl - 21 september 2021
93 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10