Onze reviews en beoordelingen

9.7

Uitstekende rechtshulp

Uitstekend geholpen door mevr Ozkaya met mijn zaak. Zaak is naar tevredenheid afgerond. Goed en duidelijk advies. Ben zeer tevreden over de werkzaamheden van mevr Ozkaya.
- IJsselstein - 21 januari 2021

Uitstekend

Voor kinder alimentatie! Goed geholpen door Joske.
- Ijsselstein - 12 januari 2021

Voelen en weten dat er een professionele basis is waar je goed mee kunt samenwerken.

Niets is zo vervelend wanneer je met zaken te maken krijgt en kennis van de wet voor nodig hebt terwijl je die kennis, tijd en energie niet hebt. Dan is het zo ontzettend fijn dat je kunt vertrouwen op professionele kennis, iemand die met je meedenkt en ook bereikbaar is. Korte lijntjes zijn fijn, zeker wanneer je niet al te veel nachten wakker wil liggen van een kwestie die dat niet waard, is maar dat toch met je doet. Iedereen heeft vast wel eens een keer in zijn leven hiermee te maken. In Myrthe de Haas hebben wij een fijne advocate gevonden die ons daarbij een degelijke basis heeft gegeven, oog heeft voor menselijkheid en ruimte geeft om eigen beslissingen weloverwogen te nemen.
- Utrecht - 5 januari 2021

Goede juridische kennis van zaken met daar een uitstekend persoonlijke betrokkenheid.

Zeer positief!!
- Schalkwijk - 31 december 2020

Prettige ervaring

Met spoed had ik een advocaat nodig en ik kon gelijk dezelfde dag terecht bij advocatenkantoor Gresnigt & van Kippersluis. Mevrouw Luijten heeft me zeer goed bijgestaan in een voor mij belangrijke zaak.
- Nieuwegein - 21 december 2020

Advies op maat, met aandacht en zorg opgesteld.

Zie boven.
- IJsselstein - 18 december 2020

Begeleiding en advies zeer professioneel

Myrthe is een professional die niet alleen haar vak zeer goed verstaat, ze is ook empatisch en begaan. Ze heeft mij bij elke stap van het proces begeleid en geadviseerd maar tevens ook alle ruimte gegeven om mijn eigen beslissingen te nemen. Zij bleek een perfecte match te zijn voor mij en mijn zaak. Ik had me geen beter advocate kunnen wensen. Top!
- IJsselstein - 4 november 2020

Betrokken en doortastend van het begin tot het einde.

Komt snel tot de kern van de zaak. Hoort haar cliënten écht !
- Den Haag - 26 oktober 2020

Deskundig en betrokken persoonlijkheid

Marten is een gedreven man die er na 4 jaar moeizame strijd er nog altijd vol voor ging. Met zijn ervaring en deskundigheid gaf hij ons goede adviezen. Hij had ook altijd een luisterend oor als wij het even niet meer zagen zitten. Marten deed altijd alles in overleg met ons en wanneer wij er anders over dachten werd er op een goede manier over gediscussieerd en kwamen we altijd tot een oplossing. Samen werken met de cliënt staat bij dit kantoor hoog in het vaandel.
- HAARLE GEM HELLENDOORN - 14 oktober 2020

Zeer prettige ervaring

Alle contact momenten met mevrouw Haas ervaar ik als fijn en prettig. Het resultaat is zoals gehoopt en de communicatie daarover verliep soepel en netjes. Mevrouw Haas doet haar werk zeer professioneel.
- Utrecht - 25 september 2020

Super

Meedenken ,behulpzame vriendelijk service
- lopik - 24 september 2020

Mijn advocaat was er altijd voor mij, top !

Met volle overtuiging heb ik dezelfde advocaat gekozen voor een tweede keer. Helaas had ik nog een keer een advocaat nodig, zij heeft mij bij 2 rechtszaken geweldig bijgestaan, ik ben en was super blij met haar. Zij heeft haar uiterste best voor mij gedaan en heeft zich terdege voorbereid zeker voor mijn tweede rechtszaak kon ik altijd bij haar terecht !
- Vianen - 23 september 2020

erg prettig

geweldig
- asperen - 3 september 2020

Tevreden

Heb wel spijt dat ik niet had geluisterd aan advies van roland .
- Nieuwgein - 2 september 2020

Goed advies

Prettig en positief
- De Meern - 2 september 2020

Huurconflict

Wat een een prachtig dame! Een schat van een mens en heel hulpzaam! Altijd bereikbaar en reageert heel snel op mails. Ze leefde met me mee in mijn probleem en voelde mij altijd zo gerustgesteld als ik haar sprak. Ze heeft zoveel gedaan in mijn zaak dat andere advocaten misschien niet konden doen! Ik ben haar zo dankbaar omdat ik van die probleem af ben! Mevrouw Lisanne Colombijn uw bent een topper! Heel professioneel maar ook heel menselijk! Ik wens je zoveel succes in uw carrière!
- Utrecht - 19 augustus 2020

prima

zie hieronder
- harmelen - 20 juli 2020

Professionaliteit met (mede)menselijk begrip

Zeer goede communicatie, inhoudelijk deskundig, gevoel voor omstandigheden en zakelijk gezien het best haalbare resultaat.
- V - 11 juli 2020

Deskundig - met oog voor de cliënt!

Ik heb de samenwerking Marjan als ontzettend prettig ervaren. Ze is iemand die zich echt interesseert in haar cliënt en dat belang voorop stelt. Kortom ik zou Marjan zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn omgeving is op zoek is naar een deskundige advocaat.
- Utrecht - 6 juli 2020

super geholpen

ik was nog nooit met een advocaat in contact geweest dus wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ik ben zo goed geholpen en snapte ook alles wat er verteld werd echt heel fijn
- IJsselstein - 30 juni 2020
41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10