Onze reviews en beoordelingen

9.6

Geweldige ondersteuning

Er werd géweldig meegedacht en wwar nodig heel proactief reacties geformuleerd die de context uitstekend dekte! Het hele proces was daardoor beduidend minder stressvol en heb het dan ook als zeer prettig en ondersteunend ervaren! Zou mevrouw van Buuren dan ook hartelijk aanraden voor juridische ondersteuning.
- Rotterdam - 25 mei 2024

Uitstekend!

Mijn ervaring was heel erg uitstekend. De communicatie was erg fijn en duidelijk. Ik vond het een hele fijne samenwerking. Mevrouw is erg betrokken bij het verhaal en verteld hoe de stand van zaken gaan.
- Maartensdijk - 24 mei 2024

Heeft uitstekend werk verricht

Mevrouw van Buuren, heeft vanaf het kennis making gesprek tot aan het einde mij uitstekend begeleid en heeft zich meer dan 100 procent voor mij haar best gedaan. Mijn vorige advocaat had zeer slecht werk geleverd vandaar dat ik over gestapt ben naar jullie kantoor. Heb vanaf het eerste gesprek een goed gevoel en vertrouwen gehad in Mevrouw van Buuren.
- Nieuwegein - 8 mei 2024

Goed, persoonlijk en zeer professioneel

Nadat we bij een eerdere mediator niet naar wens werden geholpen kwamen we uit bij GvK. We kregen Mevr. Van Buuren toegewezen als onze mediator. Een zeer vriendelijke en professionele dame ( voor zover ik dat laatste als leek kan beoordelen ). Ze luisterde heel goed naar onze wensen en heeft daarin ons voorzien van tips en adviezen. Scheiden doe je niet voor je lol, in ieder geval wij niet, dus iemand als Mevr. Van Buuren maakt het dan wel dragelijker.
- Ijsselstein - 15 april 2024

Geweldige advocaat !

Netjes duidelijk en zeer vriendelijk geholpen ben heel erg blij mee ! Top advocaat en mens ❤️!
- Utrecht - 9 april 2024

Snel en duidelijke communicatie

Goed
- Baarslag - 28 maart 2024

Uitstekend geholpen door Mw. Haas!

Nam de tijd voor mijn zaak en er was een goede, en duidelijke communicatie.
- Nieuwegein - 8 maart 2024

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden: snelle communicatie, kundig, heel betrokken. Erg fijn. Ik zou Marjan Tijseling absoluut aanraden.
- Meerkerk - 13 februari 2024

Een hele positieve ervaring

Dit was mijn eerste ervaring met een Advocaat en ik heb deze als zeer positief ervaren. Er werd geluisterd naar wat ik te vertellen had en alles werd ook goed en duidelijk uitgelegd naar mij. Er was een fijne en goede communicatie tijdens de gehele procedure.
- Nieuwegein - 5 februari 2024

Uitstekende Service Gresnigt van Kippersluis

Ik ben buitengewoon tevreden over de service van Gresnigt van Kippersluis. Vanaf het begin was de benadering vriendelijk en begripvol. Dhr. Reumkens toonde niet alleen diepgaande juridische kennis, maar ook een oprechte betrokkenheid bij mijn zaak. De communicatie was transparant en tijdig, waardoor ik me constant geïnformeerd en gerustgesteld voelde. De grondige aanpak en toewijding aan kwaliteit werden duidelijk weerspiegeld in het uiteindelijke succes van mijn zaak. Ik beveel Gresnigt van Kippersluis ten zeerste aan voor hun professionele en empathische dienstverlening. Mijn oprechte dank aan het hele team voor een uitstekende juridische ervaring.
- Groot-Ammers - 2 februari 2024

Goed en persoonlijk geholpen

Mijn ervaring met GvK Advocaten is zeer positief. Ik ben bijzonder hartelijk ontvangen op hun kantoor, en de service heb ik als zeer persoonlijk ervaren.
- Brouwershaven - 23 januari 2024

Ervaren meedenkend

Het contact was erg vlot en duidelijk, en hadden het gewenste resultaat! Uiterst vakkundig en een zeer klantvriendelijke houding. Het enige minpuntje wat ik toch wel wens te benoemen is dat de jonge vrouw bij de frontoffice van het gebouw met een mobiele telefoon contact zocht met mijn advocaat, om mij aan te melden voor mijn afspraak. Ik vind dit een beetje amateuristisch overkomen eerlijk gezegd. Het wekt sterk de suggestie dat ik net zo goed zelf even mijn advocaat had kunnen bellen en mij had kunnen melden. Tevens lijkt het me vanuit een veiligheidsrisico standpunt bekeken erg onlogisch om dit zo te doen, immers is een mobiele telefoon zomaar verloren.
- Amsterdam - 17 januari 2024

Zeer tevreden!

Stephanie van Buuren is top. Zij is zeer accuraat en professioneel. Ze is erg vriendelijk en gaf rust op zakelijk vlak tijdens mijn echtscheiding.
- Berkel en Rodenrijs - 15 januari 2024

Zeer positief

Heel fijn en goed contact gehad met Charles gedurende de jaren waarin we een zaak goed hebben voorbereid. Dankzij deze goede en vakkundige hulp de zaak gewonnen. Charles heeft veel kennis en ervaring en is duidelijk in wat we nodig hadden om een kans te maken.
- Wamel - 11 januari 2024

Super geholpen

Ik voelde mij gesteund en gehoord, heel erg tevreden.Dankjewel
- Utrecht - 8 januari 2024

Doeltreffend en behulpzaam

Mathilde heeft mij snel en vakkundig geholpen en kwam met een advies wat precies was wat ik nodig had.
- Ouderkerk aan de Amstel - 24 december 2023

Roland Reumkens is een topper in het gebied van arbeidsrecht

Meneer Reumkens heeft mij nu voor de tweede keer vertegenwoordigd op het gebied van arbeidsrecht. Beide zaken heeft hij ervoor gezorgd dat hij als een mediator de zaken netjes in mijn voordeel heeft afgerond. Hier had ik geen rechtsbijstand verzekering en alleen mijn eigen bijdrage betaald, die ík uiteindelijk ook terug heb gekregen. Hij is een man die het volk op alle fronten helpt en voor je klaar staat. Daar ook helder aangeeft wat de gevolgen in eventuele risico’s kunnen zijn. Hij vertaald duidelijk de gerechtelijke procedures in taal die voor iedereen begrijpelijk is. Mocht er een derde zaak zich voordoen, zal ik zeker weer beroep doen op meneer Reumkens. Voor mij is hij een topper!. Mijn dankbaarheid is groot meneer Reumkens.
- IJsselstein - 13 december 2023

goed geholpen

Fijn geholpen, Marjan was erg betrokken. Veel uitleg gehad.
- monfoort - 10 december 2023

fijne samenwerking en goede communicatie

Mevrouw Tijseling heeft goed bijgestaan. Ze staat uw snel te woord en doet haar huis werk goed.
- Hilversum - 7 december 2023

Alle aandacht voor de situatie.

Een prettig en openhartig contact met de mediator.
- IJsselstein - 7 december 2023
158 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10