Onze reviews en beoordelingen

9.5

prima

goede ervaring met deskundigheid
- lOPIK - 22 november 2021

Zeer deskundig en accuraat.

Ze heeft me advies gegeven bij een scheiding. Dit heeft ze zeer deskundig en accuraat gedaan. Schept snel orde in de chaos en reageert direct op je vragen. Ze is bovendien heel vriendelijk, ik kan haar iedereen aanbevelen.
- Almere - 19 oktober 2021

En goede en professionele kantoor!

Hele goede service en communicatie. Bij de eerste gesprek gelijk een klik en goed advies gekregen. Na 10 andere kantoren gebeld te hebben ben ik bij Gresnigt& van Kippersluis terecht gekomen. Snelle en vlotte afhandeling van de zaak. Heel erg te spreken over de dames Haas en Kaljee. Zeer tevreden en veel succes in de toekomst!
- Nieuwegein - 2 oktober 2021

Top advocate

Mevr. Colombijn stond ons goed bij. Ze reageerde altijd bijna direct op mijn vragen of verzoeken. Mevr. Colombijn geeft ook eerlijk advies. Ze kijkt naar wat haalbaar is en neemt in goed overleg actie. Kortom een top advocaat.
- Utrecht - 22 september 2021

Fijne open gesprekken.

Eerlijk advies en tot op bepaalde hoogte is jouw wil wet.
- Schoorl - 21 september 2021

Ontzettend prettige en deskundige ondersteuning

Ruimte en belangstelling voor de zachte kanten en daarnaast duidelijk, informatief en adviserend ten aanzien van de harde kanten. Oog voor de persoon en zijn/ haar verhaal waarbij de objectiviteit en deskundigheid continu aanwezig blijft.
- Nieuwegein - 11 augustus 2021

Zeer positief

Fijne gesprekken, duidelijke informatie verstrekking, heldere uitleg over allerhande zaken en goede begeleiding.
- Weesp - 23 juli 2021

Super!

Mijn ervaring is als zeer positief te omschrijven. Door Joske Kaljee ben ik zeer professioneel en fijn geholpen. Zij is een persoon met een groot empathisch vermogen, hierdoor voelde ik mij begrepen. Ook werd er goed meegedacht. De communicatie verliep vlekkeloos, goed telefonisch bereikbaar en altijd een snelle reactie via de mail.
- Maarssen - 12 juli 2021

Top advocate

Mevrouw Tijseling geweldige advocate, die haar vak goed verstaat.
- Utrecht - 14 juni 2021

was goed communiceren en fijn samenwerken

Soms werd ik vergeten door de drukte, Anders was het een 10 geweest!
- HOUTEN - 14 juni 2021

Vakkundig en ook persoonlijk!

Een jaar zijn we bezig geweest, maar uiteindelijk hebben we alles tot een succesvol einde weten te brengen. Alles wat GvK heeft aangegeven aan het begin hebben ze waar gemaakt en meer.
- Vianen - 30 mei 2021

Vakkundige, slimme aanpak met oog voor onze situatie

Advocaat Ronald Reumkens heeft van het begin tot het eind met ons meegedacht en ons inzicht gegeven in de gekozen strategie. Dat we onze zaak gewonnen hebben helpt natuurlijk bij een uitstekende beoordeling. Los daarvan echter, was zijn werk en strategie niet alleen vakkundig, wijs en slim, maar ook gedaan vanuit een betrokken houding. En een flinke scheut humor maakte het werken met hem een plezier.
- Vianen - 28 mei 2021

Heel professionele advocaat die alle wetten

Advocaat heeft mijn dossier serieus genomen 3 maanden alles was klaar En ik neb blij van de resultaat! Zoek je een slim en eerlijk advocaat? Bel gauw aan Advocaat Tessa die weet alles rechten voor haar cliënt . Blij en Dank wel
- Utrecht - 28 mei 2021

Staan klaar voor hun cliënten…

Fantastische ervaring met dit kantoor, niemand wilde mijn zaak aannemen ivm advocaat van onvermogen. Maar dit advocaten kantoor wel!
- Vianen - 6 mei 2021

De ondersteuning al zeer prettig ervaren.

Zeer goed geholpen bij de echtscheiding.
- Lopik - 5 mei 2021

Kundig

Heeft verstand en snapt onze zaken
- EDE - 4 mei 2021

Fijn persoonlijk contact

Marjan heeft een warme persoonlijkheid en dat merk je in het contact.
- Utrecht - 2 mei 2021

Eerlijk, duidelijk en professioneel

Gedurende drie jaar ben ik door Tessa Luijten bijgestaan. Ik heb de samenwerking met Tessa als zeer prettig ervaren en ik voelde me erg sterk met haar aan mijn zijde. We hebben flink wat hobbels in de weg gehad, maar door haar deskundig advies en optreden is alles uiteindelijk goed gekomen. Ik raad iedereen die een goede, persoonlijke advocaat zoekt dit advocatenbureau aan.
- Nieuwegein - 23 april 2021

Zeer deskundige advocaat

Advocaat, de heer R. Reumkens, pakt zeer snel de materie op, Weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en beschikt omdat hij de materie snel oppakt over een goede dossierkennis. Heeft een rustige uitstraling dat hij uitstraalt op zijn cliënt.
- Schoonrewoerd - 21 april 2021

Ik ervoer de inzet en toewijding als heel positief

Nogmaals: heel positief, maar ik had graag de zaak volledig gewonnen. Ik schoot daar zelf tekort qua tijdsinvestering..
- Ossendrecht - 21 april 2021
78 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10