Onze reviews en beoordelingen

9.5

Zeer positief

Fijne gesprekken, duidelijke informatie verstrekking, heldere uitleg over allerhande zaken en goede begeleiding.
- Weesp - 23 juli 2021

Super!

Mijn ervaring is als zeer positief te omschrijven. Door Joske Kaljee ben ik zeer professioneel en fijn geholpen. Zij is een persoon met een groot empathisch vermogen, hierdoor voelde ik mij begrepen. Ook werd er goed meegedacht. De communicatie verliep vlekkeloos, goed telefonisch bereikbaar en altijd een snelle reactie via de mail.
- Maarssen - 12 juli 2021

Top advocate

Mevrouw Tijseling geweldige advocate, die haar vak goed verstaat.
- Utrecht - 14 juni 2021

was goed communiceren en fijn samenwerken

Soms werd ik vergeten door de drukte, Anders was het een 10 geweest!
- HOUTEN - 14 juni 2021

Vakkundig en ook persoonlijk!

Een jaar zijn we bezig geweest, maar uiteindelijk hebben we alles tot een succesvol einde weten te brengen. Alles wat GvK heeft aangegeven aan het begin hebben ze waar gemaakt en meer.
- Vianen - 30 mei 2021

Vakkundige, slimme aanpak met oog voor onze situatie

Advocaat Ronald Reumkens heeft van het begin tot het eind met ons meegedacht en ons inzicht gegeven in de gekozen strategie. Dat we onze zaak gewonnen hebben helpt natuurlijk bij een uitstekende beoordeling. Los daarvan echter, was zijn werk en strategie niet alleen vakkundig, wijs en slim, maar ook gedaan vanuit een betrokken houding. En een flinke scheut humor maakte het werken met hem een plezier.
- Vianen - 28 mei 2021

Heel professionele advocaat die alle wetten

Advocaat heeft mijn dossier serieus genomen 3 maanden alles was klaar En ik neb blij van de resultaat! Zoek je een slim en eerlijk advocaat? Bel gauw aan Advocaat Tessa die weet alles rechten voor haar cliënt . Blij en Dank wel
- Utrecht - 28 mei 2021

Staan klaar voor hun cliënten…

Fantastische ervaring met dit kantoor, niemand wilde mijn zaak aannemen ivm advocaat van onvermogen. Maar dit advocaten kantoor wel!
- Vianen - 6 mei 2021

De ondersteuning al zeer prettig ervaren.

Zeer goed geholpen bij de echtscheiding.
- Lopik - 5 mei 2021

Kundig

Heeft verstand en snapt onze zaken
- EDE - 4 mei 2021

Fijn persoonlijk contact

Marjan heeft een warme persoonlijkheid en dat merk je in het contact.
- Utrecht - 2 mei 2021

Eerlijk, duidelijk en professioneel

Gedurende drie jaar ben ik door Tessa Luijten bijgestaan. Ik heb de samenwerking met Tessa als zeer prettig ervaren en ik voelde me erg sterk met haar aan mijn zijde. We hebben flink wat hobbels in de weg gehad, maar door haar deskundig advies en optreden is alles uiteindelijk goed gekomen. Ik raad iedereen die een goede, persoonlijke advocaat zoekt dit advocatenbureau aan.
- Nieuwegein - 23 april 2021

Zeer deskundige advocaat

Advocaat, de heer R. Reumkens, pakt zeer snel de materie op, Weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en beschikt omdat hij de materie snel oppakt over een goede dossierkennis. Heeft een rustige uitstraling dat hij uitstraalt op zijn cliënt.
- Schoonrewoerd - 21 april 2021

Ik ervoer de inzet en toewijding als heel positief

Nogmaals: heel positief, maar ik had graag de zaak volledig gewonnen. Ik schoot daar zelf tekort qua tijdsinvestering..
- Ossendrecht - 21 april 2021

Een luisterend oor

In eerste instantie had ik geen verwachtingen echter na mijn intakegesprek met Lisanne Colombijn, ging ik met de volste vertrouwen naar buiten. Nu nog de praktijk...qua communicatie een grote pluim tov het luisteren en schakelen op het juiste moment. Haar werkwijze is wat je als client zou verlangen, dit heeft geresulteerd in een doelgerichte plan van aanpak. Eindresultaat een 10 Ik zal GVK advocaten ieder aanraden. L.M. Etty
- Utrecht - 20 april 2021

Uitstekend advies, eerlijk en duidelijk.

Ik heb het contact met mijn advocaat in de afgelopen jaren als zeer betrokken, prettig en deskundig ervaren. De begeleiding tijdens de scheidingsprocedure was kundig en adequaat. In de jaren daarna uiteindelijk door gedegen en kundig advies is het vermogen naar behoren verdeeld. Zeer betrokken, menselijk en terzake kundig.
- IJsselstein - 20 april 2021

Opgevangen

Het moet benadrukt worden dat de medewerkers van GvK mij met mijn zaak zeer goed hebben opgevangen. Ondanks het feit dat de zaak in kwestie redelijk rechttoe-rechtaan was wat betreft het kwaad dat is geschiedt, heb ik ruim de tijd en ruimte gekregen om mijn verhaal te delen en samen een plan van aanpak te ontwikkelen. De communicatie en besprekingen gedurende de zaak waren van het hoogste niveau. Het eindresultaat was ondergeschikt aan het proces. Met zeer veel dankbaarheid en tevredenheid raad ik de services van GvK aan iedereen aan die een kromme waarheid recht wilt zetten.
- Nieuwegein - 13 april 2021

Naar alle tevredenheid geholpen

Erg goede ervaringen met de advocaten die mijn zaak succesvol hebben afgerond. Bij elke stap werd ik netjes op de hoogte gehouden en ze hebben alles gegeven om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. En dat is 100% gelukt! Bedankt Beyhan en Roland voor alle hulp, deskundigheid en vertrouwen in mij.
- IJsselstein - 27 maart 2021

prettige samenwerking

Tijdens een uitdagende situatie is het fijn dat Marjan naast haar juridische expertise ook de nodige empathie laat zien. Ze denkt mee om naar praktische oplossingen te werken, vanuit het wetboek en wat past in mijn context.
- Prinsenbeek - 27 maart 2021

Deskundig, professioneel en betrokken

Myrthe heeft de informatie zich steeds snel eigen gemaakt en kon ons daardoor concreet en deskundig adviseren. Dat is natuurlijk ook de reden waarom je om advies vraagt, maar het is fijn als dat dan ook gebeurt. En dat was niet altijd binnen de 'normale ' kantoortijden. Het hielp ons zeker dat er vanuit een niet emotionele kant naar het dossier werd gekeken. Myrthe is deskundig en gaf daardoor ook adviezen waar we iets mee konden. We zijn blij dat Myrthe ons bijgestaan heeft in deze kwestie, en ondanks dat er geen face to face contact is geweest, hebben we zeker een 'goed' gevoel gehad bij Myrthe.
- Ijsselstein - 26 maart 2021
72 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10