Onze reviews en beoordelingen

9.5

Professionaliteit met (mede)menselijk begrip

Zeer goede communicatie, inhoudelijk deskundig, gevoel voor omstandigheden en zakelijk gezien het best haalbare resultaat.
- V - 11 juli 2020

Deskundig - met oog voor de cliënt!

Ik heb de samenwerking Marjan als ontzettend prettig ervaren. Ze is iemand die zich echt interesseert in haar cliënt en dat belang voorop stelt. Kortom ik zou Marjan zeker aanbevelen wanneer iemand in mijn omgeving is op zoek is naar een deskundige advocaat.
- Utrecht - 6 juli 2020

super geholpen

ik was nog nooit met een advocaat in contact geweest dus wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ik ben zo goed geholpen en snapte ook alles wat er verteld werd echt heel fijn
- IJsselstein - 30 juni 2020

Prettige samenwerking , met een zeer deskundige advocaat

Dhr van Mierlo heeft mij op vlotte en deskundige manier van mijn probleem met een verpachter afgeholpen.
- Terschelling - 29 juni 2020

Ik werd gehoord en serieus genomen

Mijn ervaring bij Gresnigt en van Kippersluis is zeer positief. Mijn advocaat was Marjan Tijseling en vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. We hebben kennis gemaakt op het kantoor en verder verliep ons contact telefonisch of per mail, maar dat was voldoende voor mijn zaak. Ze probeerde met me mee te denken en luisterde naar wat ik te zeggen had. Ik voelde me gehoord en gesteund en dat is precies wat ik nodig had. Het ging mij niet om winnen, maar om rechtvaardigheid en ze heeft me geholpen om dat te bereiken.
- Kedichem - 24 juni 2020

super

zeer goed en deskundig geholpen
- Putten - 15 juni 2020

Geweldig

De samenwerking was geweldig.
- Spanje - 8 juni 2020

Goed advies en wordt meegedacht.

Via familie bij Tessa Luijten terecht gekomen. Inmiddels al 2x goed geholpen. Ze denkt goed mee en houdt ook rekening met de financiële kant. Communicatie goed via de mail en telefoon. Kortom goed en vertrouwd advies.
- nieuwegein - 28 mei 2020

Professioneel, betrokken en deskundig

Kantoor GvK en meer bepaald mr Luijten, heeft mij meerdere malen uitmuntend en tot volledige tevredenheid bijgestaan in familierecht kwesties. Betrokken, deskundig en helder over de juridische positie. Ook helder over kosten en verloop van de procedure. Zoals je van een professional kunt en mag verwachten.
- Utrecht - 25 mei 2020

Fijn contact met duidelijke uitleg.

.
- Nieuwegein - 22 mei 2020

Goed werk verricht en aardig in de omgang. Begreep mij goed. Zou aanbevelen.

Was goed
- Tsianakas - 14 mei 2020

Advocaat die weet waar e het over heeft.

Vooraf in een gesprek werden de stappen duidelijk verteld. Ook hoeveel tijd er over de stappen heen zouden gaan. We wisten gelijk waar we aan toe waren en wanneer ons proces afgerond was. Alles klopte precies zoals vooraf besproken. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
- Lexmond - 13 mei 2020

Fijn advocatenbureau prettig om mee samen te werken

Fijne ervaringen, open en heldere communicatie. Fijne advocate Tessa Luijten. Betrokken en fijn in de omgang.
- Benschop - 12 mei 2020

Meedenkend en duidelijk kantoor

De rede dat we nu ruim 7 jaar bij dit advocatenkantoor aangesloten zitten is wel duidelijk . Niets is teveel,al wordt iets vaker teruggekoppeld
- Nieuwegein - 4 mei 2020

het is voor mij een moeilijke maar rustgevende periode geweest

het was voor mij geen makkelijke tijd zo,n rechtzaak maar dankzij het makkelijke praten met mvr, Dijkstra over en weer de uitleg van de moelijke woorden die ze af en toe gebruikte wat voor haar heel normaal is maar ook de bespreking van het hele proces kreeg ik geweldig uitgelegd en ook in de rechtzaal waar ze alles goed kon bespreken en uitleggen en alles perfect beschreven en georderd had vandaar dat ik een groot vertrouwen in haar had in mijn ogen heb ze de score van 10 dik verdiend hartelijk groetend Albert v Ettekoven
- maarssen - 23 april 2020

deskundige en prettige samenwerking

zeer prettige samenwerking. deskundige opbouw van een zeer volledig dossier. naast juridische kennis ook veel inzicht in de financiële kanten van de zaak.
- wezep - 15 april 2020

Myrthe haas is een perfecte en proffesioneler advocaat

Myrthe is proffesioneel,zeer gekwalificeerd maar ook met heel veel gevoel en met het inleven van een client.een advocaat ten top
- Ijsselstein - 1 april 2020

Top Service

Nadat een aannemer mijn huis niet goed gerenoveerd had en mijn rechtsbijstand verzekeraar mijn zaak helemaal verprutst had heb ik deze advocatenkantoor benaderd of zij mijn zaak konden overnemen. Alle fouten van de rechtsbijstand verzekeraar en de aannemer uitgestippeld en rechtgezet, goed advies gegeven en van te voren eerlijk aangegeven waar ik recht op heb. Samen met mijn advocaat van Gresnigt van Kippersluis de zaak goed en succesvol afgerond ondanks dat de zaak al bijna helemaal verprutst was door mijn rechtsbijstand verzekeraar. Als ik deze kantoor niet benaderd had dan had ik duizenden euro's verlies gehad en had ik de hoop opgegeven in mijn zaak en het laten zitten. Zeer professioneel geholpen de gehele traject en echt het maximale uit hun dienstverlening gehaald om de zaak succesvol af te ronden. Een betere advocaat dan van Gresnigt van Kippersluis had ik niet kunnen vinden.
- Utrecht - 26 maart 2020

Zeer goed

Maud is een zeer deskundig en betrokken advocaat. Ze werkt heel precies en communiceer punctueel en duidelijk.
- Amsterdam - 26 maart 2020

Goed en duidelijk terugkoppeling

Plezier contact en correcte afwikkeling.
- Woerden - 17 maart 2020
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10