Onze reviews en beoordelingen

9.5

uitstekend

Mr. Kaljee een zeer deskundige betrokken advocate. vanaf 1ste gesprek viel er een zware last van mijn schouders alleen omdat ze heel begripvol was. alleen dat al leek alsof ik de zaak al gewonnen had. en dat heb ik ook. Ik zou mevrouw mr. Kaljee zeker aan iedereen aan raden. advocate zoals haar geven een mens vertrouwen in het rechtssysteem.
- zeist - 30 mei 2023

Zeer goed geholpen

Dankzij de professionele begeleiding die ik heb gehad van dit kantoor, zijn de zaken omtrent pensioen verevening en partneralimentatie helemaal opgelost! Ik heb ook iedere keer heel snel antwoord op vragen en mailtjes gehad, waar ik heel blij mee was. Ik raad "Gresnigt van Kippersluis Advocaten daarom ook ten zeerste aan!
- Utrecht - 26 april 2023

in goed overleg tot een tevreden antwoord gekomen.

mevrouw Mathilde Reijntjes, heeft mij van een deskundig advies voorzien. De geboden oplossing is nu in werking getreden.
- lopik - 19 april 2023

Prettig en zeer deskundig

Snel en deskundig geholpen. Voelde me erg op mijn gemak ondanks de moeilijke situatie.
- Bunnik - 3 april 2023

Fijn geholpen

Vriendelijk. Goed geholpen. Snel antwoord
- Gorinchem - 29 maart 2023

Tessa heeft mij erg goed geholpen!

Tessa heeft mij goed geholpen, gaf veel vertrouwen, duidelijkheid en eerlijkheid. Dank daarvoor!!
- Vleuten - 15 februari 2023

Super goed!

Mevrouw Kaljee heeft mij heel goed bijgestaan in mijn zaak. Ben super tevreden met haar en al haar hulp. Ze is heel geïnteresseerd en neemt snel actie in alles.
- Nieuwegein - 2 februari 2023

Steun en toeverlaat in moeilijke tijden

Marjan Tijseling is een betrokken en kundig advocaat. Zij had de hele zaak onder controle en kon steeds goed uitleggen wat er nog te gebeuren stond. Het gaf mij enorme rust om te worden bijgestaan door een advocaat die ik voor 100% vertrouw. Ik wens iedereen een advocaat toe als Marjan Tijseling. Zij was echt mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden.
- De Bilt - 23 januari 2023

Echt verstand van zaken

Bij mijn echtscheiding liepen de eerste gemaakte afspraken uit het ouderschapsplan niet en er was een veranderde financiële situatie bij ex waardoor ik recht had op hogere kinderalimentatie en op partneralimentatie. Tessa Luijten heeft mij erg goed bijgestaan. Toen gesprekken tot niets leiden zijn we naar de rechtbank gestapt. Tessa heeft mij goed gewezen op alle scenario's. Duidelijke uitleg gegeven, haar verwachtingen vanuit de rechter kenbaar gemaakt (en gelijk gehad) en heeft voor mij het meest haalbare bij de rechtbank voorgelegd. En wij zijn vrijwel op alles in het gelijk gesteld. Het proces is verlopen zoals Tessa mij had voorspeld. Ik ben blij met de begeleiding die ik heb gehad en heb nu eindelijk een rust en duidelijkheid voor mijn kinderen en mijzelf.
- Benschop - 29 december 2022

Goed advies en altijd snelle reactie.

Het is vaak niet prettig om een advocaat nodig te hebben en een keuze maken welke advocaat in de arm te nemen is/was dan ook bijzonder lastig.Uiteindelijk bij uw kantoor terecht gekomen via uw website. Mijn keuze bleek een goede, Mr. Luijten heeft me bijzonder geholpen in een toch lastige echtscheiding. Zelfs op woensdag (haar vrije dag) was ze betrokken bij mijn zaak en kreeg ik antwoord en of advies. Ik zal dus zeker uw kantoor en Mr. Luijten in het bijzonder aan anderen aanraden.
- Aspe (E) - 25 december 2022

Zeer goed geholpen en fijne ervaring

Zeer fijne ervaring met de heer Reumkens. Zeer vriendelijke man en goede advocaat. Ook de personen op kantoor zijn Zeer vriendelijk.
- Ijsselstein - 19 december 2022

Goede begeleiding van een echtscheiding.

Mevrouw Tkijseling heeft gedurende onze scheidingsprocess heel goed geholpen. Zij heeft mijn ex-partner en mij de nodige ondersteuning, advies en begeleiding gegeven. Wij vonden het contact zeer prettig en ook onpartijdig. Wij zijn mevrouw dankbaar voor de goede begeleiding.
- Utrecht - 26 november 2022

Fijne begeleiding en professionele hulp

Uitstekende en professionele begeleiding in onzekere tijden.
- Houten - 25 november 2022

De betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend!

Alweer geholpen door Marjan Tijseling die aandacht heeft voor je persoonlijke verhaal. Haar persoonlijke manier van bijstaan, de betrokkenheid, professionaliteit en vakkundigheid is ongekend! Marjan is een uitstekende en meelevende advocaat die oog heeft voor details, to the point en het verweerschrift was perfect geformuleerd. Ondanks een heftige zaak, wist ze deze zaak tot een goede einde te brengen. Het eind resultaat vind ik eerlijk gezegd teleurstellend maar ik ben, desondanks een kromme juridische Nederlandse systeem, blij met wat Marjan bereikt heeft. Soepele communicatie, heldere taal, meelevend en meedenkend. Er werd ook zeer op prijs gesteld dat een betaling in termijnen mogelijk was. Ik kan Marjan van harte aanbevelen. Heel erg bedankt Marjan, je bent een topper!
- Maarssen - 14 oktober 2022

uiterst slagvaardig en zeer correct

een goede en professionele samenwerking. snel en korte lijnen.
- Scheepers - 13 juli 2022

Hele fijne samenwerking ervaren

Ben goed geholpen fijne gesprekken gehad en ben zeer tevreden over de afwikkeling. Ervaren als een super fijne samenwerking en het meedenken. Beter had ik het niet kunnen wensen.
- Bilthoven - 16 juni 2022

Oplossingsgerichte werkwijze

Er wordt geluisterd, direct geschakeld en een passende oplossing aangereikt waarmee wij verder konden.
- IJsselstein - 3 juni 2022

Prima

IK heb het kontakt, alsmede de behandeling van dit dossier door Gresnigt van Kippersluis als zeer prettig, adequaat en snel ervaren.
- Kockengen - 30 mei 2022

Zeer Deskundig

Ik vond het een spannende belevenis voor de eerste keer in mijn leven en zeer te vrede met de uitslag.
- Ijsselstein - 24 mei 2022

Goed contact

Omtrent contact kan ik alleen maar als uitstekend ervaren. Ook met de collega die de zaak heel even heeft over genomen.
- UTRECHT - 6 april 2022
112 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10