Mr. L.A.M. (Leo) van Kippersluis

adviseur | Utrecht

Ik ga er altijd voor om de zaak te winnen. Pas als de cliënt tevreden is, ben ik dat ook. 

Leo van Kippersluis is van 1975 tot 2022 advocaat geweest en één van de naamgevers van ons kantoor. Leo is als adviseur aan het kantoor verbonden. Specialisatie: Bouwrecht en vastgoed, ondernemingsrecht.​

Vanaf jonge leeftijd heb ik de behoefte om te weten hoe de zaken juridisch in elkaar steken. Voor mij was dit een duidelijke motivatie om rechten te gaan studeren. Achteraf ben ik erg blij met de keuze, het is een enerverend vak. Je wordt iedere keer weer uitgedaagd om met nieuwe, gepersonaliseerde oplossingen te komen.

Ik heb me verdiept in de sectoren ruimtelijke ordening, vastgoed en huurrecht. De mensen die werkzaam zijn in deze sectoren kun je typeren als échte doeners, daar hou ik van. Zo zijn ondernemers in de bouw altijd bezig met nieuwe projecten en innovaties. De ontwikkelingen in deze rechtsgebieden volgen elkaar in snel tempo op en dit levert een breed scala aan interessante zaken op.

Het leukste aan mijn werk is dat ik cliënten inzicht kan bieden in hun situatie. Mensen leggen een probleem op mijn bord en het is aan mij om dit stap voor stap te analyseren. Vervolgens ga ik aan de slag met het begeleiden van mijn cliënt en natuurlijk met het zoeken naar een passende oplossing. Daarbij ga ik er altijd voor om de zaak te winnen. Pas als de cliënt tevreden is, ben ik dat ook.

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat is het belangrijk om kritisch te zijn bij de keuze, zowel op het punt van de kwaliteit als de prijs. Het is natuurlijk lastig om de kwaliteit van een advocaat te beoordelen, maar tijdens de kennismaking kun je wel vaststellen of er een klik bestaat. De advocaat dient de cliënt het vertrouwen te geven dat het probleem de aandacht krijgt die het verdient.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

Bij GVK hanteren we een no-nonsense aanpak en verkopen we geen gebakken lucht. Wel zorgen we voor passend en betaalbaar advies. Dat houdt in dat we een juist en eerlijk advies geven, met een duidelijk inzicht in de kosten.

Neem contact op met Leo van Kippersluis