Gratis workshop je financien na (echt)scheiding

Grote gebeurtenissen in het leven brengen vaak financiële veranderingen met zich mee. Door omstandigheden zoals echtscheiding, ontslag of arbeidsongeschiktheid kan het inkomen dalen of komt u voor extra kosten te staan.

Veel mensen komen juist in die periodes in financiële problemen. De gratis workshop Levensgebeurtenissen helpt dat te voorkomen. De informatie uit de workshops behoedt mensen voor de belangrijkste valkuilen en biedt handvatten om grip te houden op de financiële situatie. Er is altijd een deskundige die uitleg geeft over het betreffende thema. De echtscheidingsadvocaten van GVK Advocaten geven u tips en advies op het gebied van het echtscheidingsrecht.

Alleen informatie is niet voor iedereen voldoende. Daarom checkt de consulent Levensgebeurtenissen, van U Centraal, een paar weken na de workshop of de deelnemer nog vragen heeft of ondersteuning wenst.

In 2017 biedt U Centraal workshops aan over de volgende Levensgebeurtenissen:

  • (Echt)scheiding
  • Ontslag
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Pensioen
  • In het najaar van 2017 gaan de workshops ’18+’ en ‘Overlijden partner’ van start.

    Voor meer informatie over de workshops, de data en aanmelding kunt u zich wenden tot U Centraal (mail finan-admin@u-centraal.nl of bel 06 23 33 58 93). Deelname aan de workshop is gratis.

    Download hier de flyer voor meer informatie