Gratis advies bij vragen over scheiden op 14 september

Op 14 september 2018 organiseert de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de Dag van de Scheiding. De vFAS is een vereniging van meer dan 1000 advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Een groot aantal van de aangesloten leden heeft zich bovendien gespecialiseerd tot advocaat-scheidingsmediator.

Een van de kantoren die mee doet aan de Dag van de Scheiding is Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten met vestigingen in IJsselstein en Utrecht.
Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten heeft een team van vijf familierechtadvocaten/ VFAS-scheidingsmediators en staat u graag te woord!

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is op de Dag van de Scheiding geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Iedereen kan op die dag met vragen over scheiden terecht. Ook als u vragen heeft op het gebied van alimentatie, zorgregeling, gezag en/of erkenning bent u welkom. Meer informatie kunt u vinden op de website www.dagvandescheiding.nl.

Heeft u vragen op het gebied van scheiden of op het gebied van familierecht? Loop dan gerust op vrijdag 14 september a.s. voor een gratis adviesgesprek bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten binnen of neem geheel vrijblijvend contact op met:

IJsselstein
Tessa Luijten
Tel. 030-688 68 68
Utrecht
Marjan Tijseling
Tel. 030-231 66 31