Mr. J. (Joske) Kaljee

Advocaat | IJsselstein

Bij Gresnigt & Van Kippersluis is iedereen behulpzaam en de deur staat altijd open om te sparren en er is veel expertise in huis.

Joske Kaljee werkt sinds 2016 bij ons en werkt vanuit IJsselstein. Specialisatie: familierecht

Tijdens mijn studie rechten wilde ik advocaat worden, die toga had voor mij iets magisch. Toch ben ik na mijn opleiding eerst op de universiteit gaan werken als docent en onderzoeker. De praktijk bleef lonken en na drie jaar heb ik alsnog de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis ben ik in een warm bad terecht gekomen. Iedereen is behulpzaam en de deur staat altijd open om te sparren en er is veel expertise in huis. De grootste uitdaging in mijn werk is de balans tussen werk en privé te bewaken, het is een veeleisend beroep. Ik probeer elke dag een keer te lachen, dat maakt het leven én dit beroep een stuk gemakkelijker.

Momenteel ligt mijn focus op het familierecht. De zaken in dit rechtsgebied draaien niet alleen om geld, het gaat ook over de persoon en het gezin, een kader dat ik mooi vind.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

Mijn gouden tip voor iemand die een advocaat zoekt, is om in jouw omgeving te vragen of iemand goede ervaringen heeft met een advocaat. Je kunt ook eerst voor advies naar het Juridisch Loket gaan. Dan word je daarna doorverwezen naar een advocaat. Let wel op dat je met iemand samenwerkt waarmee het klikt.

Rechtsgebieden:

Joske Kaljee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Algemene praktijk
  • Burgerlijk recht
 • Personen- en familierecht
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Internationaal privaatrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Joske Kaljee