Vacature - advocaat-stagiaire en/of medewerker - vastgoedpraktijk - Zwolle

Wij zijn op zoek naar

een (gevorderde) advocaat-stagiaire en/of medewerker voor onze vastgoedpraktijk op de vestiging in Zwolle.

Wij zijn een gerenommeerde speler in de vastgoedmarkt van het landelijk gebied. Onze praktijk betreft een combinatie van adviseren en procederen in voornamelijk civielrechtelijke kwesties en is daarnaast deels bestuursrechtelijk georiënteerd.

Wie zoeken wij?

Jij bent gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus en slim. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Bovendien ben je ondernemend en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een plezierige collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een gevarieerde praktijk,
  • Goede arbeidsvoorwaarden, toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen,
  • Een werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is,
  • Een goede balans tussen werk en privé; deels thuiswerken is mogelijk.

Het kantoor

GVK is een solide advocatenkantoor met een 75 jarige historie met vestigingen in Utrecht, IJsselstein en Zwolle dat voor bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

De sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV aan Gresnigt & Van Kippersluis, t.a.v. mr Charles van Mierlo, postbus 850, 8000 AW te Zwolle of naar jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl. Jouw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Voor meer informatie over deze vacature kun je informatie inwinnen bij Charles van Mierlo telefoonnummer 085- 210 57 50.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.