VACATURE: Advocaat-stagiaire of juridisch medewerker voor onze agro- en vastgoedpraktijk in Zwolle

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende (gevorderde) advocaat-stagiaire en/of juridisch medewerker voor onze vestiging in Zwolle die bij voorkeur zowel civiel- als bestuursrechtelijk is afgestudeerd. Bovengemiddelde studieresultaten en kennis van de agrarische sector of affiniteit daarmee vormen een pré. Wij bieden een interessante werkomgeving in een gevarieerde civiel- en bestuursrechtelijke proces- en adviespraktijk. Je procedeert vanaf dag één in nauwe samenwerking met anderen in een praktijk waarin je zelden terug kunt vallen op routine. Iedere zaak is anders en vormt opnieuw een uitdaging die durf, enthousiasme, vasthoudendheid, intelligentie en inventiviteit vereist. 

Ben jij die vriendelijke, beslist intelligente jurist(e) die geen uitdaging te hoog gaat, zend dan je sollicitatiebrief aan Mr J.T.A.M. (Charles) van Mierlo, Postbus 850, 8000 AW te Zwolle of jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl, bij wie tevens telefonische informatie kan worden ingewonnen (085 – 210 57 50).

Bel desgewenst ook naar onze advocaat-medewerker Annemijn Dijkstra en vraag naar haar ervaringen en de aard van haar procespraktijk.

%d bloggers liken dit: