Mr. L.G. (Lisanne) Colombijn

Advocaat | Utrecht

Als advocaat ben je voortdurend aan het puzzelen wat de juiste vervolgstap is.

Lisanne Colombijn werkt sinds 2019 bij ons en werkt vanuit Utrecht Specialisatie: arbeidsrecht en huurrecht

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Gresnigt & van Kippersluis in Utrecht. Daarvoor heb ik bij een ander advocatenkantoor gewerkt. Mijn praktijk bestaat met name uit arbeidsrecht- en huurrechtzaken. Het mooie van de advocatuur vind ik het zoeken naar oplossingen, het behartigen van de belangen van cliënten en het cliëntencontact. Ik streef er naar om in samenspraak tot een geschikte oplossing te komen. Als advocaat ben je voortdurend aan het puzzelen wat de juiste vervolgstap is.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

Bij Gresnigt & van Kippersluis werken specialisten die hart hebben voor iedere zaak. Voor cliënten is het (kosteloze) juridische inloopspreekuur op iedere vrijdagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur een goede gelegenheid om in contact te komen met de personen achter Gresnigt & van Kippersluis. Cliënten kunnen op die manier aftasten of zij hun geschil aan deze betreffende advocaat toevertrouwen.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Jonge Balie

  • voorzitterschap van De Slimste Advocaat-commissie (DSA-Commissie 2020)

Rechtsgebieden:

Lisanne Colombijn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Lisanne Colombijn