Mr. B. (Beyhan) Özkaya

Advocaat | Utrecht

Ook door het persoonlijke contact met onze cliënten haal ik veel voldoening uit mijn werk als advocaat.

Beyhan Özkaya werkt bij ons sinds 2020 op het kantoor in IJsselstein. Specialisatie: huurrecht en arbeidsrecht

Als kind was ik al geïnteresseerd in het recht en het opkomen voor de rechten van een ander. De keus om rechtsgeleerdheid te studeren was dan ook snel gemaakt. Na mijn studie ben ik het bedrijfsleven ingerold en heb ik als legal consultant gewerkt bij een groot, internationaal accountants- en belastingadvieskantoor op het gebied van het ondernemingsrecht. De advocatuur bleef echter trekken en om die reden heb ik in 2020 de overstap naar Gresnigt & Van Kippersluis advocaten gemaakt.

Wat ik met name erg leuk vind aan de advocatuur is het afwisselende karakter van het vak. Zo kan ik de ene dag letterlijk en figuurlijk met mijn voeten in de modder staan op een weiland, terwijl de andere dag in het teken staat van het onderzoeken en uitwerken van een juridisch vraagstuk.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen?

De advocaten bij Gresnigt & Van Kippersluis werken enkel vanuit het belang van de cliënt. Dus schikken waar dat kan en procederen als dat moet. Mocht u op vrijblijvende basis willen kennismaken met een van onze advocaten, dan kunt u elke vrijdagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur terecht bij ons juridisch inloopspreekuur. Voor kundig advies op maat bent u bij GVK Advocaten aan het juiste adres.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Jonge Balie

Neem contact op met Beyhan Özkaya