Mr. A.N. (Annemijn) Dijkstra

Advocaat | Zwolle

Wij hebben het voordeel dat een aantal van onze agrarische specialisten op een boerderij is opgegroeid. We snappen waar je het over hebt en dat is een enorm voordeel.

Annemijn Dijkstra werkt sinds 2015 bij ons als juridisch medewerker en is in 2016 beëdigd als advocaat. Specialisatie: agrarisch recht en ondernemingsrecht

Ik ben in 2016 op ons kantoor aan de slag gegaan als advocaat in het ondernemingsrecht en het agrarisch recht. We hebben een nuchtere blik en praktische insteek, daar voel ik mij prettig bij.

Het leuke van mijn beroep is dat je met mensen werkt. Je kunt echt iets voor iemand betekenen en daar doe ik het uiteindelijk voor. De puzzels die je in elke zaak moet oplossen zijn altijd weer anders. Dat maakt het werk wat mij betreft zowel intellectueel als juridisch gezien interessant.

Wij hebben het voordeel dat een aantal van onze agrarische specialisten zelf op een boerderij is opgegroeid. We snappen waar je het over hebt en dat is een enorm voordeel. Daarnaast gaan we vaak naar cliënten toe, dat komt onze betrokkenheid ten goede.

Mijn tip voor mensen die op zoek zijn naar een advocaat is om eerst je verhaal op papier te zetten. Hierdoor kun je het goed uitleggen en vertellen. Luister verder goed naar je gevoel wanneer je het eerste contact met een advocaat hebt. Dat je vertrouwen hebt, daar gaat het uiteindelijk toch om.

Nevenactiviteiten/lidmaatschappen:

  • lid van de Vereniging voor Agrarisch Recht (VAR)
  • lid van de Jonge Balie

Rechtsgebieden:

Annemijn Dijkstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
    • Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op met Annemijn Dijkstra