Werken bij GVK

Image

Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten biedt een professionele werkomgeving waarin vanuit drie locaties efficiënt en met plezier wordt gewerkt. Met veel uitdaging en een grote mate van verantwoordelijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening ligt de lat hoog. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de kantoorgenoten. Een betrokken houding zorgt dat we dicht bij onze cliënten staan. Zo bieden we optimaal juridisch advies.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten is er altijd ruimte voor ambitieuze mensen met de juiste kwalificaties. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, of wil je laten weten waarom jij de juiste persoon voor ons kantoor bent? Neem dan contact op. Als jij ervan overtuigd bent dat jij ons kantoor kunt versterken, nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren: word één van de betrokken professionals van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten!

Je kunt hiervoor contact opnemen met mr. Jaap Degenaar (tel 030 231 66 31) of stuur je motivatiebrief, curriculum vitae, eventuele stagebeoordeling en cijferlijst naar jjdegenaar@gvk-advocaten.nl


VACATURE: gevorderde advocaat-stagiaire/advocaat-medewerker - 06-05-2019

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende gevorderde advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker voor onze vestiging in IJsselstein met als aandachtsgebied vastgoed en/of ondernemingsrecht. Affiniteit met de regio IJsselstein/ Lopikerwaard is een pre.

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als advocaat in de commerciële vastgoed/ ondernemingsrechtpraktijk en zie je het als een uitdaging om een groeiende praktijk verder uit te bouwen tot een volwaardige praktijk? Maak dan kennis met ons kantoor en wie weet maak jij straks onderdeel uit van een ervaren en ambitieus team. We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over ons kantoor en over de kansen die er voor jou liggen.

Je kunt contact opnemen met mr. Roland Reumkens (030- 688 68 68) of stuur een CV en motivatie naar rreumkens@gvk-advocaten.nl

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.


VACATURE: advocaat-stagiaire of juridisch medewerker voor onze agro- en vastgoedpraktijk in Zwolle

GVK Adure Advocaten in Zwolle is een onderdeel van Gresnigt & en Van Kippersluis Advocaten met tevens vestigingen in Utrecht en IJsselstein. De vestiging Zwolle bevindt zich in het hoofdkantoor van de land- en tuinbouworganisatie LTO Noord. Ons landelijk cliëntenbestand bestaat dan ook hoofdzakelijk uit agrarische ondernemers.

Wij zoeken: een advocaat-stagiaire en/of juridisch medewerker

die bij voorkeur zowel civiel- als bestuursrechtelijk is afgestudeerd. Uitstekende studieresultaten zijn vereist. Kennis van de agrarische sector of affiniteit daarmee vormt een pré. Wij bieden een interessante werkomgeving in een gevarieerde civiel- en bestuursrechtelijke proces- en adviespraktijk. Je procedeert vanaf dag één in nauwe samenwerking met anderen in een praktijk waarin je zelden terug kunt vallen op routine. Iedere zaak is anders en vormt opnieuw een uitdaging die durf, enthousiasme, vasthoudendheid, intelligentie en inventiviteit vereist.

Ben jij die vriendelijke beslist intelligente jurist(e) die geen uitdaging te hoog gaat, zend dan je sollicitatiebrief aan Mr J.T.A.M. (Charles) van Mierlo, Postbus 850, 8000 AW te Zwolle of jtamvanmierlo@gvk-advocaten.nl, bij wie tevens telefonische informatie kan worden ingewonnen (088-888 66 50). Bel desgewenst ook naar onze derdejaars advocaat-stagiaire Annemijn Dijkstra en vraag naar haar ervaringen en de aard van haar procespraktijk.

Persoonlijk

We zijn een laagdrempelig advocatenkantoor en hechten belang aan een persoonlijke benadering.

Specialistisch

Onze advocaten zijn expert op hun rechtsgebied en aangesloten bij een erkende specialisatievereniging.

Betaalbaar

Wij bieden eersteklas juridische steun, tegen een betaalbaar tarief.