Image

Mr. T.A.D. (Tessa) Luijten

Advocaat | IJsselstein | tadluijten@gvk-advocaten.nl

Tessa Luijten werkt sinds 2005 bij ons op het kantoor in IJsselstein.
Specialisatie: familierecht, erfrecht en mediation


Het vak is mij met de paplepel ingegoten, ik kom uit een juristenfamilie. Ik genoot altijd van de boeiende verhalen die met name door mijn opa, vader en oom verteld werden. Toch wist ik pas aan het einde van de middelbare school dat ik rechten wilde gaan studeren om advocaat te worden. De meeste juristen in mijn familie houden zich bezig met familierecht en erfrecht. Zij hebben hun passie op mij overgebracht.

Sinds 2005 werk ik bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten. We zijn een groot en divers team en iedereen heeft zijn eigen specialisme, bij mij is dat het familierecht. Binnen het familierecht gaat het direct om mensen, je bent met persoonlijke kwesties bezig. Het gaat om de interactie tussen de financiƫle en zakelijke belangen van de cliƫnt aan de ene kant en de emotionele aspecten aan de andere kant.

“Mijn motto? Vertrouwen is goed, controle is beter. Dat past bij mijn positief-kritische levensinstelling. Zoek daarom bijvoorbeeld altijd een advocaat die is aangesloten bij een specialisatievereniging.”

Ik zie het als mijn persoonlijke plicht om vechtscheidingen te voorkomen en de houding van een advocaat kan hierin het verschil maken. Om die reden begeleid ik ook veel mediation trajecten.

Mijn motto? Vertrouwen is goed, controle is beter. Dat past bij mijn positief-kritische levensinstelling. Zoek daarom bijvoorbeeld altijd een advocaat die is aangesloten bij een specialisatievereniging. Die advocaten hebben een extra opleiding gevolgd, zoals ik bij de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators). Daarnaast is het belangrijk dat je een goede klik hebt met je advocaat.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? We staan voor kwaliteit en werken integer.

 

Neem contact op met Tessa Luijten