Image

Mr. R. (Roland) Reumkens

Advocaat | IJsselstein | rreumkens@gvk-advocaten.nl

Roland Reumkens werkt bij ons sinds 2005 op het kantoor in IJsselstein.
Specialisatie: bouwrecht en arbeidsrecht


Na mijn studie rechten heb ik eerst in het bedrijfsmanagement gewerkt, maar kwam er snel achter dat ik mij liever als advocaat wilde ontwikkelen. Ik werd benaderd om als advocaat te komen werken en ik wist meteen dat ik deze kans moest grijpen. Een gelukkige keuze, want inmiddels werk ik alweer meer dan tien jaar als specialist in het bouwrecht en het arbeidsrecht.

De bouwwereld vind ik heel interessant. De onderlinge verhoudingen tussen verschillende partijen spelen een grote rol in het verloop van een zaak. En juist die verhoudingen blijken vaak gecompliceerder te liggen dan het in de eerste instantie lijkt. Daarom onderzoek ik altijd eerst de geschiedenis tussen bijvoorbeeld de aannemer, de architect en de opdrachtgever en plaats ik die informatie in het juiste kader.

“Elke vrijdag kun je bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Dit is erg handig wanneer je niet zo goed weet wat al je mogelijkheden zijn.”

Er wordt tijdens het behandelen van gecompliceerde bouwrechtzaken vaak een beroep gedaan op mijn doorzettingsvermogen. Hierdoor geloof ik dat niets moeilijk is voor degenen die echt willen. Meestal krijg je iets wel voor elkaar als je er ├ęcht voor gaat en je doel absoluut wilt bereiken.

Behalve in het vastgoed, sta ik ondernemers en particulieren ook bij in het arbeidsrecht. Ik ben lid van specialisatieverenigingen voor bouwrechtadvocaten en arbeidsrecht advocaten. Je moet je als advocaat specialiseren en blijven ontwikkelen om je klanten optimaal bij te kunnen staan.

Mijn gouden tip voor mensen die op zoek zijn naar een advocaat is om gebruik te maken van ons vrijblijvende, kosteloze spreekuur. Elke vrijdag kun je bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Dit is erg handig wanneer je niet zo goed weet wat al je mogelijkheden zijn.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? Onze advocaten zijn goed in wat ze doen, betrouwbaar en vergaand gespecialiseerd. We zijn niet alleen commercieel gedreven, blijven het belang van cli├źnten in het oog houden.

 

Neem contact op met Roland Reumkens