Coronavirus

In verband met de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus en de landelijke adviezen van het RIVM willen wij u informeren hoe GVK-advocaten hiermee omgaat.

Tijdens kantoortijden is ons kantoor gewoon telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur. De werkzaamheden van onze advocaten zullen zowel op kantoor als vanuit huis verricht worden. Op kantoor zijn hygiënische voorzorgmaatregelen getroffen en iedere werknemer heeft zijn eigen werkkamer. We schorten de besprekingen op onze vestigingen zoveel als mogelijk op. Indien een bezoek aan kantoor echt noodzakelijk is, zijn er ruime spreekkamers ter beschikking om voldoende afstand van elkaar te houden.

De zittingen bij de rechterlijke instanties worden ook uitgesteld, tenzij het om dringende zaken gaat.

Ons wekelijkse inloopspreekuur op de vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur komt tot en met 3 april a.s. te vervallen. Wel kunnen wij u telefonisch informeren en indien nodig adviseren over de door u te nemen stappen.

Mocht het RIVM extra maatregelen noodzakelijk achten dan zullen wij deze natuurlijk in acht nemen.

Gresnigt en Van Kippersluis

background

Gresnigt & Van Kippersluis

Persoonlijk, specialistisch & betaalbaar

Bij Gresnigt & Van Kippersluis doen we het graag net even anders. Onze focus ligt op de persoon, op u. Een kop koffie, wie bent u en waar mogen wij u mee helpen?

Onze advocaten in het ondernemingsrecht, vastgoed en huurrecht, arbeidsrecht, familierecht, erfrecht en agrarisch recht voorzien u graag van eersteklas juridisch advies.

Iedereen die bij ons werkt is specialist in zijn of haar vakgebied. Met plezier zetten we onze uitgebreide vakkennis en ervaring in om het best mogelijke resultaat te behalen. Tijdens de behandeling van uw probleem staan uw belangen centraal. We bespreken met u wat voor u de beste strategie is. Op deze manier zorgen we er namelijk voor dat u achteraf met een positief gevoel terugblikt op onze samenwerking. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Persoonlijk

We zijn een laagdrempelig advocatenkantoor en hechten belang aan een persoonlijke benadering.

Specialistisch

Onze advocaten zijn expert op hun rechtsgebied en aangesloten bij een erkende specialisatievereniging.

Betaalbaar

Wij bieden eersteklas juridische steun, tegen een betaalbaar tarief.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis vindt u ervaren advocaten die zijn opgeleid in een brede algemene rechtspraktijk en zich vervolgens hebben gespecialiseerd in deelgebieden van het recht. Onze specialisten beschikken daardoor over een bredere blik dan op alleen het kleine deelgebied van het recht waarin zij in het bijzonder thuis zijn.

De drie vestigingen van Gresnigt & Van Kippersluis hebben elk een specifiek karakter, maar vormen samen één geïntegreerd geheel zodat u bij elk van de vestigingen kunt binnenlopen om zo nodig door een specialist van een andere vestiging te worden geholpen bij uw specifieke probleem. In ons kantoor in Zwolle richten we ons in hoofdzaak op juridische dienstverlening in de agrarische sector.

Gratis spreekuur

Gresnigt & Van Kippersluis bestaat al 70 jaar en dat maakt ons een ervaren, gedreven partij. Wilt u onze expertise inzetten? Maak dan vrijblijvend kennis met één van de advocaten. Dat kan telefonisch of tijdens het gratis spreekuur voor ondernemers en particulieren, iedere vrijdag van 9.00 uur tot 11.00 uur op de vestigingen in Utrecht en IJsselstein.

Mr. J.J. (Jaap) Degenaar
Mr. J.J. (Jaap) Degenaar
Advocaat | Utrecht
“Voor mij is het belangrijk dat mijn cliënt en ik het prettig vinden om samen te werken. In feite is het een soort co-productie waarbinnen samenwerking soepel moet verlopen.”
Lees verder
Mr. M. (Marjan) Tijseling
Mr. M. (Marjan) Tijseling
Advocaat | Utrecht
“Ik probeer mensen te ontzorgen en streef ernaar een echtscheiding zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen.”
Lees verder
Mr. L.A.M. (Leo) van Kippersluis
Mr. L.A.M. (Leo) van Kippersluis
Advocaat | Utrecht
“Ik ga er altijd voor om de zaak te winnen. Pas als de cliënt tevreden is, ben ik dat ook.”
Lees verder
Mr. M.S. (Myrthe) Haas
Mr. M.S. (Myrthe) Haas
Advocaat | Utrecht
“We zijn een laagdrempelig kantoor waar specialisten werken die goed in hun werk zijn.”
Lees verder
Mr. L.G. (Lisanne) Colombijn
Mr. L.G. (Lisanne) Colombijn
Advocaat | Utrecht
“Bij dit kantoor word ik vrij breed opgeleid. Ik richt mij met name op het arbeidsrecht en het huurrecht.”
Lees verder
Mr. J. (Joske) Kaljee
Mr. J. (Joske) Kaljee
Advocaat | IJsselstein
“Bij Gresnigt & Van Kippersluis ben ik in een warm bad terecht gekomen. Iedereen is behulpzaam en de deur staat altijd open om te sparren en er is veel expertise in huis.”
Lees verder
Mr. T.A.D. (Tessa) Luijten
Mr. T.A.D. (Tessa) Luijten
Advocaat | IJsselstein
“Vertrouwen is goed, controle is beter. Dat past bij mijn positief-kritische levensinstelling.”
Lees verder
Mr. M.B. (Maud) Winthagen
Mr. M.B. (Maud) Winthagen
Advocaat | IJsselstein
“Van jongs af aan een had ik een duidelijke focus en wist ik dat ik advocaat wilde worden. Ik werd op mijn 22ste beëdigd als advocaat.”
Lees verder
Mr. R. (Roland) Reumkens
Mr. R. (Roland) Reumkens
Advocaat | IJsselstein
“Elke vrijdag kun je bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek. Dit is erg handig wanneer je niet zo goed weet wat al je mogelijkheden zijn.”
Lees verder
Mr. B. (Beyhan) Özkaya
Mr. B. (Beyhan) Özkaya
Advocaat | IJsselstein
“Mede door het persoonlijke contact met onze cliënten haal ik veel voldoening uit mijn werk als advocaat.”
Lees verder
Mr. A.N. (Annemijn) Dijkstra
Mr. A.N. (Annemijn) Dijkstra
Advocaat | Zwolle
“Wij hebben het voordeel dat een aantal van onze advocaten zelf op een boerderij is opgegroeid.”
Lees verder
Mr. J.T.A.M. (Charles) van Mierlo
Mr. J.T.A.M. (Charles) van Mierlo
Advocaat | Zwolle
“Op ons kantoor in Zwolle bestaan onze cliënten voor 80% uit ondernemers uit de agrarische sector. Dit is logisch aangezien wij de taal spreken, de expertise in huis hebben en het werkveld kennen.”
Lees verder
Mr.  H.M. (Marten) van Eerten
Mr. H.M. (Marten) van Eerten
Advocaat | Zwolle
“Het is belangrijk bij het begin van een zaak de verwachtingen en de inschattingen duidelijk in kaart te brengen.”
Lees verder
Mr. C. (Kees) van Schaik
Mr. C. (Kees) van Schaik
Adviseur | Zwolle
“Een cliënt noemde me laatst een 'pitbull'. Die vasthoudendheid is denk ik wel een van mijn karaktertrekken en deze komt goed van pas in mijn werk.”
Lees verder
background

Eersteklas juridische steun op drie locaties

Gresnigt & Van Kippersluis heeft drie kantoren, twee in de regio Utrecht en één in Zwolle. In Utrecht en IJsselstein kunnen we u helpen op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht, erfrecht, vastgoed en huurrecht en de algemene civiele praktijk. Op deze vestigingen kunt u ook terecht voor mediation (bemiddeling). In Zwolle ligt de focus op juridische dienstverlening in de agrarische sector. Door nauwe samenwerking tussen onze kantoren kunnen onze specialisten u op elke locatie bijstaan in álle rechtsgebieden. Afstand is geen bezwaar. Een afspraak kan op iedere locatie worden gemaakt en wij komen ook graag naar u toe.

Utrecht

Wolter Heukelslaan 74 3581 SV Utrecht

030 - 231 66 31

info@gvk-advocaten.nl

lees verder

IJsselstein

Utrechtsestraat 5 3401 CS IJsselstein

030 - 688 68 68

ijsselstein@gvk-advocaten.nl

lees verder

Zwolle

Zwartewaterallee 14 8031 DX Zwolle

088 - 888 66 50

zwolle@gvk-advocaten.nl

lees verder

Corona crisis en overmacht

27 maart 2020

Nu ten gevolge van de Corona-crisis vele overheden wereldwijd allerlei reis- en vervoersbeperkingen opleggen, hoeft het niet te verbazen dat dit ook zijn weerslag zal hebben bij de uitvoering van allerlei contractuele verplichtingen. Wanneer bijvoorbeeld door internationale v...

Lees verder

Regeling werktijdverkorting is per direct stop gezet

24 maart 2020

Op 17 maart 2020 heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om het omzetverlies van werkgevers te compenseren. De regeling werktijdverkorting, waarover eerder de blog "Coronavirus: werktijdverkorting voor werkgevers in nood?" is geschreven, is per direct stop gezet. De red...

Lees verder

Coronavirus werktijdverkorting voor werkgevers in nood

17 maart 2020

Het kabinet heeft verregaande maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen houden onder meer in dat alle eet- en drinkgelegenheden, scholen, sport- en fitnessclubs, sauna’s en sexclubs zijn gesloten. Daarnaast is een oproep gedaan a...

Lees verder

Volg ons op @Gvkadvocaten

Bekijk @Gvkadvocaten op Twitter