Image

Mr. P.I. (Philippe) Meijers

Advocaat | Utrecht | pimeijers@gvk-advocaten.nl

Philippe Meijers werkt sinds 2016 bij ons op kantoor in Utrecht.
Specialisatie: arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht


Als advocaat richt ik mij onder andere op het huurrecht en arbeidsrecht. Geschillen in deze rechtsgebieden grijpen in op het persoonlijk welzijn van particulieren. De afwisseling met ondernemingsrecht, waarin het gaat om zakelijke belangen, maakt dat ik een gevarieerde baan heb.

“Mijn persoonlijke drive is om samen met de cliënt een duurzame oplossing te vinden. Relativeren en wederzijds respect spelen hierbij een belangrijke rol.”

In mijn werk vind ik het een uitdaging om altijd een stap verder te zetten om te bereiken wat de cliënt wil. Mijn persoonlijke drive is om samen met de client een duurzame oplossing te vinden. Relativeren en wederzijds respect spelen hierbij een belangrijke rol.

Als kantoor zijn we maatschappelijk betrokken en beschikken we over een divers cliëntenbestand. Hierdoor kan ik snel schakelen tussen het type mensen dat je helpt en dat ligt mij. Ook is het prettig dat we een wat kleiner kantoor zijn en iedereen elkaar goed kent. Wij verkopen soms ook 'nee' aan cliënten, geven eerlijk aan wat de kansen zijn. Als iets niet haalbaar is, kan de cliënt dat beter in een vroeg stadium horen.

 

Neem contact op met Philippe Meijers