Ondernemingsrecht, Zakelijke conflicten en Zakelijke support

Ondernemer zijn is uitdagend, maar niet altijd gemakkelijk. Wetgeving in het Nederlandse ondernemingsrecht is vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Gelukkig hebben we in dit rechtsgebied veel expertise opgebouwd en kunnen wij u uitstekend bijstaan.

Zakelijke conflicten
Wanneer u als ondernemer ergens tegen aanloopt waar u zelf niet uitkomt, kunnen onze specialisten u adviseren. Misschien komt een opdrachtgever gemaakte afspraken niet na, is er sprake van een aandeelhoudersgeschil, of dreigt er een faillissement. Bestaat voor u het risico van bestuurdersaansprakelijkheid? Het kan ook zijn dat u wat meer wilt weten over de juridische consequenties van een bedrijfsovername, financieringsconstructies of juist geschillen met een financier of dat u hulp nodig heeft bij een incasso. Is alleen advies niet voldoende, dan staan we u uiteraard graag bij tijdens de juridische procedure.

Zakelijke support
Als ondernemer kunt u op zoek zijn naar zakelijke support. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn. Als het nodig is kunnen we in overleg met u specifieke externe deskundigheid inschakelen.

Wij helpen u graag!

Bel voor informatie of een oriënterend gesprek met één van onze specialisten:

Vestiging Utrecht 030-2316631
Vestiging IJsselstein 030-6886868

Of laat hiernaast uw contactgegevens achter en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen.

Persoonlijk

We zijn een laagdrempelig advocatenkantoor en hechten belang aan een persoonlijke benadering.

Specialistisch

Onze advocaten zijn expert op hun rechtsgebied en aangesloten bij een erkende specialisatievereniging.

Betaalbaar

Wij bieden eersteklas juridische steun, tegen een betaalbaar tarief.