Image

Mr. M.S. (Myrthe) Haas

Advocaat | Utrecht | mshaas@gvk-advocaten.nl

Myrthe Haas werkt sinds 2012 als advocaat op ons kantoor in Utrecht. Specialisatie: erfrecht en familierecht.

Het leukste aan mijn beroep vind ik het uitdagende en afwisselende karakter. Ik heb dagelijks te maken met veel verschillende dossiers en mensen. Ik wil mensen graag helpen en ik hou van dingen uitzoeken, wil het naadje van de kous weten. Deze combinatie past bij de advocatuur en ons kantoor. De sfeer op kantoor is informeel, we kunnen altijd bij elkaar binnen lopen met vragen.

“We zijn een laagdrempelig kantoor waar specialisten werken die goed in hun werk zijn.”

Het was voor mij een bewuste keuze om mij te specialiseren in het erfrecht en familierecht, dat sprak mij meer aan dan bijvoorbeeld te adviseren over bedrijfsovernames. In het erfrecht en familierecht krijg je te maken met mensen die in een moeilijke situatie zitten. Juist deze groep wil ik graag helpen en ontzorgen. Het uitdagende van mijn werk is om ingewikkelde zaken begrijpelijk te maken en tegelijkertijd een juridisch sterk stuk af te leveren. Daarbij is het belangrijk om heldere taal zonder al te veel jargon te gebruiken.

Mensen die op zoek zijn naar een advocaat kan ik aanraden om in zee te gaan met een advocaat die lid is van een specialistenvereniging. Dan weet je zeker dat je een goede advocaat te pakken hebt met ervaring op dat rechtsgebied.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? We zijn een laagdrempelig kantoor waar specialisten werken die steengoed in hun werk zijn.

 

Neem contact op met Myrthe Haas