Image

Mr. M.B. (Maud) Winthagen

Advocaat | IJsselstein | mbwinthagen@gvk-advocaten.nl

Maud Winthagen werkt op ons kantoor in IJsselstein.
Specialisatie: (internationaal) familierecht, bijzonder curatorschap, mediation


Het familierecht vind ik mateloos interessant. Ik sta graag ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars bij, naast de juridische problematiek speelt hier ook financiële problematiek. Mijn vak biedt veel diepgang en daarnaast is de omgang met verschillende cliënten interessant. Ook mijn werk als bijzondere curator in familiezaken (benoemd door de rechtbank Den Haag) geeft veel voldoening.

“Van jongs af aan een had ik een duidelijke focus en wist ik dat ik advocaat wilde worden. Ik werd op mijn 22ste beëdigd als advocaat.”

Het is een uitdaging om complexe zaken op een begrijpelijke manier over te brengen. De problemen zijn vaak complex, zeker wanneer er bijvoorbeeld internationale, fiscale of financiële aspecten een rol spelen. Als mijn cliënt tevreden is, heb ik mijn doel bereikt. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat we op alle punten gelijk hebben gekregen.

Ik herinner mijn cliënten er vaak aan dat ze zich op de toekomst moeten richten en niet teveel op de korte termijn. Dit vind ik zowel in mijn werk als privé een belangrijk uitgangspunt.

Waarom zouden mensen volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis advocaten moeten kiezen? We staan bekend om een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Neem contact op met Maud Winthagen