Image

Mr. M. (Marjan) Tijseling

Advocaat | Utrecht | mtijseling@gvk-advocaten.nl

Marjan Tijseling werkt sinds 2001 voor ons op kantoor in Utrecht.
Specialisatie: familierecht en mediation


Advocaat worden was voor mij een logische keuze. Na mijn studie in Groningen heb ik eerst gewerkt als gerechtssecretaris in familiezaken bij de rechtbank in Leeuwarden. Tijdens deze baan merkte ik al gauw dat mijn interesse uitging naar het behartigen van belangen in plaats van te observeren en te oordelen. Daarom heb ik de overstap naar de advocatuur gemaakt.

“Ik probeer mensen te ontzorgen en streef ernaar een echtscheiding zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen.”

Na enkele jaren in een algemene praktijk te hebben gewerkt heb ik er voor gekozen om mij te specialiseren in alle facetten van het familierecht. Dit rechtsgebied ligt dicht bij mezelf en de focus op het relationele aspect spreekt me aan. Ik probeer mensen te ontzorgen en streef ernaar een echtscheiding zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. Dat houdt in dat ik de juridische mogelijkheden en gevolgen in kaart breng om vervolgens samen met mijn cliënten een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Hierbij houd ik scherp het evenwicht tussen de zakelijke en emotionele kant in het oog.

Mensen die op zoek zijn naar een advocaat raad ik aan om in de eigen omgeving te vragen wie er goede ervaringen met een advocaat of een kantoor heeft. Vraag vervolgens om een kennismakingsgesprek om af te tasten of er een klik is.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? We beschikken over gespecialiseerde advocaten en mediators, zijn laagdrempelig en we hanteren korte lijnen.

 

Neem contact op met Marjan Tijseling