Image

Mr. J. (Joske) Kaljee

Advocaat | IJsselstein | jkaljee@gvk-advocaten.nl

Joske Kaljee werkt sinds 2016 bij ons en werkt vanuit IJsselstein.
Specialisatie: familierecht


Tijdens mijn studie rechten wilde ik advocaat worden, die toga had voor mij iets magisch. Toch ben ik na mijn opleiding eerst op de universiteit gaan werken als docent en onderzoeker. De praktijk bleef lonken en na drie jaar heb ik alsnog de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Bij Gresnigt & Van Kippersluis ben ik in een warm bad terecht gekomen. Iedereen is behulpzaam en de deur staat altijd open om te sparren en er is veel expertise in huis. De grootste uitdaging in mijn werk is de balans tussen werk en privé te bewaken, het is een veeleisend beroep. Ik probeer elke dag een keer te lachen, dat maakt het leven én dit beroep een stuk gemakkelijker.

“Bij Gresnigt & Van Kippersluis ben ik in een warm bad terecht gekomen. Iedereen is behulpzaam en de deur staat altijd open om te sparren en er is veel expertise in huis.”

Momenteel ligt mijn focus op het familierecht. De zaken in dit rechtsgebied draaien niet alleen om geld, het gaat ook over de persoon en het gezin, een kader dat ik mooi vind.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? Mijn gouden tip voor iemand die een advocaat zoekt, is om in jouw omgeving te vragen of iemand goede ervaringen heeft met een advocaat. Je kunt ook eerst voor advies naar het Juridisch Loket gaan. Dan word je daarna doorverwezen naar een advocaat. Let wel op dat je met iemand samenwerkt waarmee het klikt.

 

Neem contact op met Joske Kaljee