Image

Mr. F.B. (Frank) van Schendel

Advocaat | IJsselstein | fbvanschendel@gvk-advocaten.nl

Frank van Schendel werkt bij ons sinds 2011 in IJsselstein.
Specialisatie: algemeen verbintenissenrecht met nadruk op vastgoedrecht, afgeronde Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht


Eigenlijk ben ik per toeval terecht gekomen bij Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten. Na mijn opleiding reed ik door de Biltstraat in Utrecht waar het oude kantoor was gevestigd. Daar zag ik de nogal ongebruikelijke, bijzondere naam prijken op de gevel en de rest is geschiedenis. Ik werk alweer een aantal jaren met plezier bij ons kantoor.

Ik heb mij gespecialiseerd in het vastgoedrecht, een rechtsgebied waarin grote belangen spelen en gecompliceerde regelingen gelden. Ook veranderen de wetten constant. De grootste uitdaging is om te zorgen dat je het verhaal van de cliënt zo goed mogelijk reconstrueert. Dat kan lastig zijn, want niet altijd alle aspecten van een zaak zijn ook daadwerkelijk juridisch relevant. Het is dus zaak om te achterhalen wat zich exact heeft voorgedaan. Hierbij kan een detail van cruciaal belang zijn.

“Vertrouwen hebben in een advocaat is een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle samenwerking.”

Het prettige van mijn werk als vastgoedadvocaat is dat ik echt een verschil kan maken door cliënten te helpen inzicht te krijgen in een zaak. Het is belangrijk om goed in te schatten wat de cliënt wil bereiken. Daar zoek je vervolgens dan een passende oplossing bij. Ik kan met creatieve oplossingen komen, een procedure is lang niet altijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Mijn advies voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat is om te kijken of de desbetreffende advocaat bij je past. Vertrouwen hebben in een advocaat is een van de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle samenwerking.

Waarom zou iemand volgens u voor Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten moeten kiezen? We zijn betrouwbaar en leveren degelijk werk af.

 

Neem contact op met Frank van Schendel